PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690477}
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18775
4,4 20 krytyków
Pani z przedszkola
powrót do forum filmu Pani z przedszkola

Czy ktoś już widział film? JAk wrażenia, czy to kolejna nieudana polska podsycona nieudolnymi żartami czy rzeczywiście jest dobry i do odbioru tylko przez niektórych? Nawet gdzieś słyszałem porównanie do Allena...

ocenił(a) film na 3
hedlio

byłem jak dla mnie kicha.
co do opisu to bardzo się różni od filmu
film całkowicie do mnie nie trafił, wg mnie bardzo nie dopracowany tak zrobiony na sztuke.

użytkownik usunięty
hedlio

Ja byłem i polecam. Nie nazwałbym tego komedią, gdyż zabawnych momentów jest niewiele, ale bardzo przyjemny film. Można się trochę pogubić, jeśli się nie skupimy.

ocenił(a) film na 4
hedlio

W dniu dzisiejszym byłem w kinie z dziewczyną. Spodziewaliśmy się po zwiastunach fajnej komedii, myśleliśmy żeby wziąć rodziców. Ale cieszymy się, że tego nie zrobiliśmy. Film ma zabawne sceny, o pikantnym charakterze lub proste żarty, więc idzie się pośmiać. Jednak film ten jest z głębszym przesłaniem, którego ja chyba nie zrozumiałem do końca. Może jestem głupi... Na początku seansu głos Agaty Kuleszy dziękuje, że przyszedłem do kina zapłaciłem za bilet dzięki czemu legalne oglądanie wspomoże polską sztukę kinematografii. Po tym seansie nie do końca jestem przekonany czy chcę ją dalej wspierać. Dużo scen pikantnych, wręcz erotycznych. A reklamowane jako dobra komedia gdzie ludzie wezmą dzieci na seans..

hedlio

Bardzo słabe...nie warto, a jedyną na swój sposób śmieszną postacią jest Babcia grana przez Jande, reszta sięga dna...

ocenił(a) film na 8
hedlio

Ja zaś bardzo polecam! Film świetny, gra aktorska rewlacyjna, dialogi dobrze napisane i śmieszne, ale nie jest to stricte komedia. Nie jest też to film w typie Allena, to obyczjowy, bardzo! zabawny fim w czeskim stylu. Zawyżylam ocenę o 1 pkt z powodu ocen jakie ma tu film, ale to porządne 7 z ogonkiem. Tak wygląda moja ocena i opinia. Nie ma obecnie dużo udanychpolskich filmów, a ten jes bardzo udany. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
hedlio

Zdecydowanie odradzam. Prawdziwy gniot. Fabuła totalnie niespójna. Jedna wielka promocja homo.
Zawiodłem się, bo oglądając trailer miałem nadzieję na przyjemny a przede wszystkim ŚMIESZNY film (bo chyba po to chodzi się na komedie), tymczasem zapowiedź zupełnie nie oddaje tego co widzimy w kinie. Dla mnie kpina i oszustwo. Plusy tylko za grę aktorów w tym fatalnym przedsięwzięciu.

Mam podobne obawy jak kolega wyżej co do wspierania "legalnego źródła"...
Ratujcie polskie filmy!

ocenił(a) film na 1
YasiuMaster

Gniot jakich mało, szkoda czasu i pieniędzy. JEDYNE zabawne momenty w filmie to te ze zwiastuna 1. Nie tyle, że nie polecam, ale kompletnie odradzam!

ocenił(a) film na 1
hedlio

Gniot jakich mało, szkoda czasu i pieniędzy. JEDYNE zabawne momenty w filmie to te ze zwiastuna 1. Nie tyle, że nie polecam, ale kompletnie odradzam!