PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618823}
6,5 115 tys. ocen
6,5 10 1 115231
7,1 46 krytyków
Pacific Rim
powrót do forum filmu Pacific Rim

Wie ktos moze od ilu lat bedzie ten film? Chcielismy z dziewczyna zabrac mlodego (8 lat) bo
niestety nie zdazylismy go zabrac na Iron Mana 3.

ocenił(a) film na 8
zash89

Pamietaj, że jedyna dostępna wersja filmu to "z napisami"...Nie wiem czy by nadążył z czytaniem napisów,,,

Nie wiem czy ten osobnik jest wrażliwy na widoki potworów - musisz ocenić sam (sądząc po materiałach, mogą wyglądać dla dziecka dość strasznie)

Pomocny link : http://www.imdb.com/title/tt1663662/parentalguide?ref_=tt_stry_pg#certification

ocenił(a) film na 7
lock_erz

Na stronie Kina Femina jest że ma to być od 15 lat, nie wiem czy trochę nie przesadzili

lock_erz

Wielkie dzieki za odpowiedz :)
Mlody jest bystry i w domu oglada tylko filmy z napisami (mini cwiczenie jezyka angielskiego) a. I po paru trailerach tak sie podjaral ze twierdzi ze musi to obejrzec.
No nic w takim razie zostaje przemycenie go do kina jakos :P

zash89

Spokojnie w dzisiejszych czasach to już nikogo przemycać nie trzeba,kina nie za bardzo obchodzi wiek,nawet jak któś ma 14 lat,to i tak z reguły wpuszczą na film od 18 (a wiem bo parę lat temu sam miałem 14).Chodzi o kasę.
Na Pacific Rim wpuszczą KAŻDEGO ,nie ma krwi,tylko roboty walczą z potworami.

ocenił(a) film na 9
zash89

,,Ludzka stonoga" to to nie jest, także śmiało

zash89

laxman film Pacific rym w polskich kinach ma kategorie od
15 lat wiec młody który ma 8 lat prawdopodobnie nie zostanie w puszczony na film no sprawa że film nie został z dubbingowany więc moim zdanie nie warto dziecko brać na film który będzie dostępny tylko z napisami więc radzę zabrać go na film Uniwersytet potworny bardziej będzie zadowolony

ocenił(a) film na 8
Ferdek548

Ten film nie wygląda, jakby wymagał dużego zrozumienia fabuły.

zash89

wpuszczą na pewno, jeżeli młody będzie z osobą dorosłą. Tak więc spoko ;D miłego seansu :)

ocenił(a) film na 7
zash89

w angielskim cineworld'zie jest od 12 lat - "No-one younger than 12 may see a '12A' film in a cinema unless accompanied by an adult. Responsibility for allowing under-12s to view lies with the accompanying or supervising adult."