PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618823}
6,5 115 tys. ocen
6,5 10 1 115220
7,1 46 krytyków
Pacific Rim
powrót do forum filmu Pacific Rim

Pacific Rim 2

ocenił(a) film na 7

Tak w skrócie - nie spodziewałem się jakiejś wielowątkowej fabuły, głębokich treści metafizycznych i innego typu shitu, bo jestem normalmy i wiem czego spodziewać się na takich filmach - fajnych efektów specjalnych i epickich bijatyk wielkich robotów. I właśnie to dostałem - proste, ale fajne kino na ciepły, letni dzień - typowy blockbuster. Oczywiście znajdzie się kilku frustratów, którzy nie wiedzą nawet co mówią "o film o robocikach, dla bimbazy" - walić ich, polecam ten film jako fan i jako normalny użytkownik Filmweba, nie sugerujcie się 14-letnimi frustratami, co jadą po każdym blockbusterze. Dobre kino i czekam na część drugą, bo mam nadzieję, że Pacific rim zarobi na tyle dużo, że postarają się o kolejną część.

Frieza

ttymi frustratami sa amerykanie...przez nich film bedzie klapą do momentu pojawirnia się filmu w azji....W japonii zarobi mase

ocenił(a) film na 8
Frieza

Amen człowieku !! Dobrze mówisz. Film ma zabawiać i relaksować. Choć powiem, że i tak jestem mile zaskoczony fabuła :) Bardzo dobre kino dla "normalnego" człowieka :)

ocenił(a) film na 10
Frieza

Film trafiający do każdego odbiorcy. Nawet moja mamuśka będać w kinie (a nie lubi sci fi) świetnie się bawiła. Do tego dobrze dobrany humor oraz ciekawie dobrana obsada . Wszystko złożyło się na spójną całość która powinna mieć swoją kontynujację. I z tego co słyszałem Pacific Rim 2 powstanie.

ocenił(a) film na 9
Frieza

Popieram całkowicie :D Wielkie roboty vs. potwory, czego tu nie lubić? ;)