PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109290}

Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,1 97 tys. ocen
6,1 10 1 96773
4,4 17 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Najgorsza śmierć

użytkownik usunięty

Która z tych śmierci waszym zdaniem była najgorsza we wszystkich 3 częściach? Dla mnie tych dziewczyn w solarium, bo okropnie się zaklinowały i nie mogły wyjść, no i się usmażyły...:(

Oglądałem tylko 2 i 3, ale uważam, że najgorszą śmierć miała ta kobieta, którą zabiła poduszka powietrzna. Z kolei najgorszą jaką wymyślili twórcy była śmierć tego chłopaka, którego przygniótł kosz.

Paratol

Chodzi ci o tego 16-latka? Ja tez sie tym przejąłem :)

jeśli się dobrze przyjżeć to widać ze tą deske w solarium wystarczyło popchnąc w bok i by odblokowała te dwa solary ( skoro deska tam wpadła to i wypaśc może :P), efekt fajny ale troche niedopracowany. Dla mnie najfajniesza była ta z 2 cz. jak przygniata ogromny pień głowe jakiegoś gościa za kierwonicą ... brrrr...

pzdr

Jeszcze nie obejrzałem trzeciej części filmu,ale na podstawie dwóch poprzednich mogę powiedzieć,że najgorzej zginął gościu przecięty płotem z drutu kolczastego w drugiej części.No i śmierć w windzie też nie należała do przeciętnych.

Jeszcze nie obejrzałem trzeciej części filmu,ale na podstawie dwóch poprzednich mogę powiedzieć,że najgorzej zginął gościu przecięty płotem z drutu kolczastego w drugiej części.No i śmierć w windzie też nie należała do przeciętnych.

ocenił(a) film na 8
Clint_2

No drut był ciekawy. Ale najgorsza to była jedynka jak się chłopaczek w wannie udusił...łeeeeeeee.....długa bolesna śmierć!! W dwójce ten koleś z kolczykiem w sutku dostał pięknie w oko. W trójce pana co ją przebiły gwożdzie ;] MASAKRA!!!

ocenił(a) film na 2

Chryste. ta cala saga to w ogole pomylenie. Koles mial kilak pomyslow na smierc, upchnal to w film i tyle a wy sie podniecacie jak malpa bananem. W pierwszej czesci koles narysowal schodki i sobie smierc oszukiwal. No parodia. Moze i pomysl na caly film byl ciekawy ale zadna z tych czesci sie nie trzyma kupy. W ogole ani to horror ani gore ani sensacja. Taki film dla glupich amerykanskich nastolatkow. Chociaz poatrzac na niektore laski w polsce (coraz wiecej) im sie chyba tez kabiny w solce zatrzaskuja... Porazka. 2/10

ocenił(a) film na 2

Chryste. ta cala saga to w ogole pomylenie. Koles mial kilak pomyslow na smierc, upchnal to w film i tyle a wy sie podniecacie jak malpa bananem. W pierwszej czesci koles narysowal schodki i sobie smierc oszukiwal. No parodia. Moze i pomysl na caly film byl ciekawy ale zadna z tych czesci sie nie trzyma kupy. W ogole ani to horror ani gore ani sensacja. Taki film dla glupich amerykanskich nastolatkow. Chociaz poatrzac na niektore laski w polsce (coraz wiecej) im sie chyba tez kabiny w solce zatrzaskuja... Porazka. 2/10