gdy na pozątku filmu zobazyłem na zym polega ta dyscyplina piwnego ponga myślałem (poważnie) , że to żart , a to niestety real :) wrzuanie piłeczki od ping-ponga do kubka z browarem to po prostu żałosne, a robienie tego z odrobiną finezji zmusza do zastanowienia jak daleko posuną się Ci zdesperowani reżyserzy , by zarobić na chleb :)) ten film to po prostu porażka na całej linii. Na pierwszej części powinno się skończyć , bo tamta była naprawdę super. pozdro
Może film nie jest arcydziełem, ale czasem potrafi rozsmieszyć. Na pewno jest lepszy niż 2 ostatnie filmy z serii American Pie. Jak dla mnie to film w sam raz na nudny wieczór.
Obejrzałem wczoraj American High School i według mnie Road Trip 2 jest przy tamtym czymś dziełem wybitnym. Tamten film to chyba największa tortura dla człowieka.
przepraszam, ale w ktorym momencie jest smiesznie? bo ja przez caly film mialem kamienny wyraz twarzy, a pod koniec juz totalnie znudzony. film jest zalosny.
widać, że nigdy nie byłeś na dobrej imprezie ;) beer pong to świetna gra
:)
film oczywiście słaby, ale z obrażaniem tej szlachetnej gry to przesadziłeś
;)
pozdrawiam
Dokładnie Beer Pong -żenada!!.Na końcu chociaż mogliby się wysilić i pokazac jakieś wymyślniejsze sztuczki żeby chociaż czymś zaciekawić widza,ale nie zróbmy nudę od początku do końca!.Kiedyś oglądałem pierwsza częśc i o ile pamiętam nie był zła i tylko dlatego sięgnałem po drugą ..z rozczarowaniem na całej lini.Jak to mówi tytuł jednego z polskich filmów ...NIC ŚMIESZNEGO..
a mi się film bardzo podobał , bo sam pogrywam w Piwnego ponga ;] film w moich klimatach , czyli szalona komedyjka , i niesamowity Nestor Aaron Absera , grający Jake'a ;) Film super , ocena moja 8/10 ; ) bardzo mi się podobał .