PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99996}

Ostatnia taka niedziela

The Last Best Sunday
1999
8,2 309  ocen
8,2 10 1 309
Ostatnia taka niedziela
powrót do forum filmu Ostatnia taka niedziela

Wiem, że ten film zapadł w pamięć wielu osobom. Telewizja pokazała go bodaj 2 razy (ostatnio chyba z 3-4 lata temu).
Od tamtej pory ani ponownie go nie puszczano, ani nie pojawił się w PL na dvd (bywał dostępny w USA; nie wiem natomiast, czy został wydany gdziekolwiek w Europie).

Tak więc film ten wydaje się praktycznie niedostępny.
TYMCZASEM okazuje się, że JEST do obejrzenia ONLINE, LEGALNIE i za FREE. Wystarczy zarejestrować się na:
http://cinema.lycos.com/

Następnie pozostaje już tylko wyszukać film (pod oryginalnym, angielskim tytułem) i oglądać! Film jest bez napisów, ale chyba obecnie angielski nie jest już takim problemem.

Wiadomość tę zamieściłam na filmwebie już w grudniu 2007 w dwóch miejscach- tutaj i na forum Douglasa Spaina. Ale mój post tutaj został zupełnie usunięty z niewiadomych przyczyn. Zamieszczam tę informację jeszcze raz, aby trafiła w razie czego do fanów filmu.

Cinema.lycos.com to legalna strona, niczego się z niej nie ściąga, ani za nic się nie płaci (chyba zresztą nie ma tam jakichś ostatnich hitów, raczej mniej popularne filmy). Poza tym ja jej nie reklamuję- chcę tylko, żeby ludzie mieli dostęp do tego konkretnego filmu, gdyż sama długo go szukałam i w końcu natrafiłam przypadkiem.

Życzę miłego oglądania i pozdrawiam :)

Cherry_Girl

O świetnie. No właśnie go oglądałam gdy leciał w tv... to chyba było na polsacie... Byłam małą dziewczynką wtedy ale cały ten czas myślałam o tym filmie. Dużo mi utkwiło szczegółów z filmu i dzięki użytkownikom znam juz tytuł.
Muszę go obejrzeć jeszcze raz. Film piękny .

hellomaja

tez ogladałam go kilka lat temu, moze z 6.. zapada w pamiec to prawda.

ocenił(a) film na 10
hellomaja

oj bardzo się cieszę, że ktoś znalazł ten film by go oglądnąć. Tak samo jak
oglądałam go oglądałam miałam może z 7 lub 8 lat. Strasznie mi sie spodobał ten film. Widziałam go tylko jeden raz w życiu, ale chyba na
zawsze zapadnie mi w pamięć.

Dzięki za informacje gdzie można sobie oglądnąć :)

karolcia_pelc

Niestety, muszę Cię zmartwić. Z tego co wiem, strona Cinema Lycos nie istnieje już od prawie roku, zamknęli ją bodaj wiosną 2009.
Jeśli jednak chodzi o film- wyciekł on jakiś czas temu do sieci. Poszukaj uważnie, a znajdziesz ;)

użytkownik usunięty
Cherry_Girl

jeżeli ktoś jest zainteresowany sciągnieciem tego filmu prosze dać mi znać to wyśle linki, albo wystarczy wpisac na google last best sunday i bedzie mozliwosc pobrania z chomikuj albo z peb ok pozdrawiam