Spojler......................................................................... ..........................................
................................................................................ .
O ile końcowe wyjaśnienie wszystkich zdarzeń dotyczących "pociętego chłopaka" jest ok. to sposób przedstawienia fabuły, w szczególności śledztwo doktorka - jest słabe, mało logiczne i nieprzekonujące. Scena w której wielki szef wyjaśnia sens wszystkiego, co się w filmie działo, jest tak nielogicznie wymuszona i nienaturalna, że pogrąża film jeszcze bardziej, zamiast ratować.
SPOJLER!
To co napisałeś nie jest spojlerem, ponieważ szef nic nie "wyjaśnia" tylko celowo wprowadza doktorka w błąd, więc albo nie zrozumiałeś, albo nie obejrzałeś filmu do końca
moze mi ktos powie o co chodzi bo chyba cos cienko z moim kminieniem . Szef wyjasnia wprowadza w blad , ale pokazuja ze niby zabija te panny , ale czy to on je zabil czy tylko mu taka pamiec wszczepili ?
:) @grapaula to podpucha? Jeśli na serio to: tak jak film nie był przewidywalny, tak na sam koniec wszystko wyjaśnia - chłopaczyna (główny bohater) jest tylko niewinną marionetką w zakłamanym systemie.
ok , ale czemu powiedzial juz teraz wiem kim jestem ? zabil te panny czy nie? bo pokazali jak zabijal , czy moze to tylko byly wszczepione wspomnienia?
Lol to chyba oglądaliśmy różne filmy. Prezes wprowadza w błąd doktora przez to, że doktor myśląc, że chłopak chce zabić mu żonę, strzela do niego zabijając go (jak wiadomo nie ostatecznie). W tej konkretnej sytuacji chłopak rzeczywiście jest niewinny. Ale jednak jest mordercą bo wszystko wskazuje na to, że zabił te trzy siostry, córki tego prezesa, dlatego jest idealnym kandydatem do testów. W świetle prawa jest martwy, więc, prezes, może na nim kontynuować eksperymenty z klonowaniem a jednocześnie stale zadawać mu ból w ramach zemsty za śmierć córek
Film średni, móglbyć dużo lepszy.
Ja też pytam - co to za film !!!? Mało logiczny, nieprzekonywujący !!! Nie ma co się rozpisywać. 4/10 !!!