Nie wiecie może czy będzie możliwość obejrzenia tego filmu bez dubbingu? Tzn. po angielsku z napisami? Bo jak bedzie tylko dubbingowa wersja to ja na niego nie idę!
ja też nie pójdę na dubbing... profanacja takiego fajnego (z tego co słyszałem) filmu :/ szkoda kasy
mam nadzieję, że z napisami też będzie...
http://www.osloskop.net/r/18195.html [www.osloskop.net/r/1819 ...] na tej stronie jest film po angielsku.Polecam.Trzeba miec Emule.Mieszkam w Gdańsku
Ej no stary ja wiem, że na sieci jest. Mój emule ściąga filmy non stop także domyslam się, że mogę sobie ściągnąć:)
Jednak uważam, że sa pewne film, które
a) zasłużyły na to, żeby te 15 złottych na nie wydać, choćby aby oddać szacunek twórcą chodzę na takie filmy
b) niektóre filmy mają to do siebie, że oglądając je w kinie są zupełnie inne niż gdyby się je oglądało w domu:)
Swoją drogą - dobra kopia jest? Bo czy go obejrzę w kinie czy nie to w swojej kolekcji trzeba go mieć:)
w mojej kolekcji pojawi sie na DVD z dodatkami (jesli film bedzie dobry ;-) a do szybkiego przegladania poczekam na DVDrip
nie chce kinowek , psuja wszystko
pozdrawiam
Racja...Nie ma żadnej przyjemności z oglądania kinówek...Na Opowieści z Narnii trzeba koniecznie iść do kina...Napewno będzie to widowisko i na ekranie komputera nie ma przyjemności z oglądania takich filmów...Zapewne w Białymstoku w moim mieście żadne z kin się nei postara o wersje z napisami tak samo jak to było z Nowym Harrym Potterem.....
Ten rip jest w zlej jakosci.
Wiadomo, ze trzeba isc na to do kina.
P.S. Zastanawiam sie czemu Lord Vader ciagle pisze, że mieszka w Gdańsku :P.
I wszystko jasne, szkoda gadac. 15 kopii z napisami na 150 ;/ to chyba gorzej niz przy HP !
Powalilo chyba kogos. Ksiazka ma "wielbicieli" w szerokim przedziale wiekowym i wiekszosc widzow chcialaby to na pewno obejrzec z napisami, a tak bedzie sytuacja ze trzeba bedzie miast oobok na napisy jechac :-/ Szkoda gaadac :(((
no tak :Dja tam mieszkam we Wroclawiu mam dwa ogomne kina i pewnie we dwoch beda napisy :P:P:P:P:P:P swoja droga nick Jedi Adam cos mi mowi :P:P robisz w Hataku??:D chociaz w sumie... obsada ktora dubbinguje ten film jest dosyc znana Polsce i gdy slysze ten glos zuzanny na zwiastunie to az mi sie plakac ze smiechu chce w polskim tym wczesnym zwiastunie glos duzo lepszy :P::P w sumie sami mozecie porownac ednak w zwistunie 1 nie ma glosu Aslana po Zemscie sithow mam uraz do dubbingu i jak bedzie taki glos Aslana jak Vadera to sie zalamie :P:P lub bede polewac na cala sale, nie wartosciagac kinowek jak juz ktos wczesniej pisal niktore filmy sa warte by wydac te 30 zł (jesc i pic tez trzeba:P:P) dvd rip mozna sciagnac ale dopiero wtedy gdy sie zobaczy juz caly film wkinie przynajmniej takie moje zdanie POzdrawiam Wszytkich
U mnie będzie tylko dubbing. :-((( Niestety. Do kina pójdę, ale tylko raz - za to bedę oszczędzać na dvd. Stenka jako Biała Czarownica, nie dobijajcie mnie...
Moj nick czasami tam pojawia sie na hataku :P
Ale to jest przesada, ksiazka ile ma lat? 40 ? czy jakos tak prawda? Ludzie to czytali jak byli mali przez ten spory okres czasu i z pewnoscia chcieliby zobaczyc ekranizacje ksiazki z "dziecinstwa" a tu samdubbing. Sory ale uwazam ze wiecej ludzi poszlo by na napisy niz dubbing bo mimo wielkiego szacunku dla ksiazki sadze ze dzisiejsze mlode pokoleine nie wielbi tak Narnii jak harrego Pottera :(
Tak jak z harrym bede musial do gdanska jechac, to jest przesada, ze nie mozna spokojnie filmu ogladac bo dystrybutorowi cos strzelilo ;(
Moze da cos sie jeszcze zrobic? Listy do dystrybutora czy cos??