PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736002}

Opiekun

The Fundamentals of Caring
2016
7,1 29 tys. ocen
7,1 10 1 29185
6,8 14 krytyków
Opiekun
powrót do forum filmu Opiekun

Film bardzo mądry, pouczajacy , zabawny i te sarkastyczne poczucie humoru ! Przedstawia
relacjebmiędzy ludzkie o zaufaniu,wyciskaniu ciepła, koleżeńskich słownych przepychanek, o tripie wygadanych ludzi.
Troche też jest konwencji w filmie ,,Nietykalni"
Jedmym slowem poruszajscy film, ktirych wywołać we mnie mieszanke koktajlowych emocji! Były fragmenty,, że utozsamialem się z tymi bohaterami filmu, bo oare minutach bardzo polubiłem bohaterowie filmu, tak jakbyśmy mogli wszyscy razem nadawać na tych samych jednolitych falach.
Na dlugi go zapamiętam i będę polecał swoim najbliższym bliskim z mojego grona.
Ta przyjaźń! Z pusaszdm i chłopakiem, którego odrzu polubiłem!
Aby zwiedzić dno na głębszą dziure na świecie!
To zeozumkalem, że niema ograniczeń, że ograniczenia są w naszej głowie, a wystarczy tylko zmianic pierwotnego Przeciwieństwem stwierdzenia.
Film rizlozyl na czynniki pierwsze bohatera tego filmu, mieliśmy możliwość poznać go od podstaw , ze najtwardsi gruboskorni widzowie wzruszą się, ake też rozbawić największych ponuraków-
Wiele można z niego wywnioskować i poniekąd film zmienia sposób patrzenia na naszą Rzeczywistości- abyśmy doceniali to ci mamy i cieszyli się z małych rzeczy!
Spełnili jegi marzenia! . Poznał kobietę grająca (Sekena Gimez) pasujących do siebje pod wzgledem charakteru i poczucia humoru prawdziwą żyletą z charakterkiem, ktora potrafi pokazać pazurki.
Netflix zapewnia nam nauradw świetną rozrywkę! Czulem.sue fantastycznie gdy oglądałem ten fikm przeżywając z nimi przygody jakbym stał tuż obok nich.
Ten film mocni nieporuszyl ale było też w czymś więcej niż komedii, trzeba przepatrzec się zbliska tego filmu - każdy z nas za interpretuje ten na swój własny sposób- naoewno film przywołuje nas do pewnych refleksji
miedzy Benem a Trevorem! Odrazu cos w nich zaiskrzyło doprieadzahac do prawdziwej przyjaźni! Jakbym całe zycoe na siebie czekali.- a najbardziej podobało mi.sie w tym te wspólne przygody, przeżycia, emocje i chamskie iczarny humor w ich wykonaniu ! Po lristu oni byli sobie pisani. Pesches bardzo sympatyczna kskba, która wprowadziła dużo ciepła w tym filmie. Matka pracującą w banku też była konkretną i zdecydowana, niezależnie silną kobietą, która fantastycznie wychowała syna z tym specyficznym poczuciem humoru, którego bardzo cenie.