PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=327449}

Oni

Ils
2006
6,2 8,4 tys. ocen
6,2 10 1 8442
6,5 11 krytyków
Oni
powrót do forum filmu Oni

Najstraszniejsze w tym filmie jest to, że oparty jest na faktach. Początkowo pomyślałam - Rumunii to robią takie psychopatologiczne filmy, ale świadomość tego, że film nie jest zmyśloną opowiastką, żeby nas widzów przestraszyć, podniósł moją opinie na jego temat, a jednocześnie przeraził, że to zdarzyło się naprawdę.

ocenił(a) film na 5
ewel1409

Chyba tylko to ze to sie zdarzylo naprawde jest dobre w tym filmie bo film mnie znudzil strasznie a trwał tylko 1:13 min a cokolwiek zaczelos ie dziac od 47 minuty ech...gdyby nie prawdziwa historia dalbym 3 ...a tak to 5..Polecam ludziom ktorym sie podobał film "Nieznajomi " jest bardzo podobny i powinien sie spodobac.

ewel1409

Z tego co ja wiem, jest to zlepek kilku autentycznych historii. Bardziej przeraża mnie to, że takie" akcje" zdarzają się cały czas, na całym świecie. Aż strach pomyśleć, że być może teraz kiedy ja piszę ten komentarz, albo w momencie, kiedy Ty go czytasz, gdzieś tam, ktoś pada ofiarą takich psycholi. TO jest dopiero przerażające.

DagnaMara

Zaraz psycholi. Niektórzy po prostu potrafią się dobrze bawić... A że jacyś sztywniacy nie chcą się dołączyć do igraszek? Sami sobie winni.

ewel1409

Wierzcie w takie bzdury, a daleko zajdziecie. Cała ta historyjka z faktami to tylko chwyt marketingowy.

Skyer

Za to ty grzeszysz ignorancją na kilometr. Najpierw coś sprawdź potem mów: http://catinthewell.pl/2686/obcy-w-naszym-domu/

Claudija91

Nie chciałem przez to powiedzieć, że podobne rzeczy nie mają miejsca. Film mi się podobał, ale jakoś nie przemawia do mnie sposób w jaki przedstawione są te wydarzenia. Btw. fajny artykuł ;)

Claudija91

Link nic mi nie wyświetla, czy jest jakieś inne źródło?