PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=246565}

Odważna

The Brave One
2007
7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 26811
5,7 10 krytyków
Odważna
powrót do forum filmu Odważna

jakie było zakończenie?

użytkownik usunięty

Bo zasnąłem.
Nie, nie z nudów. Na reklamie : / . Nie zobaczyłem ostatnie pol godziny filmu. Detektyw zaczal cos podejrzewac i prosil o sprawdzenie lokalizacji polaczenia z komorki bohaterki. Potem mi sie film urwal ; ) Jak sie skonczylo?

ocenił(a) film na 5

Gdyby film byl ciekawy to nawet na reklamie Bys nie usnol.Koncuwka byla zwienczeniem glupoty tego filmu.Ona oczywscie poszla sie zemscic i trafila akurat na trzech oprawcow(ni mnie ni wiecej tylko akurat 3 osoby ktore widziala raz w zyciu)Rozwalila dwoch w mgnieniu oka i zastanawiajac sie nad trzecimm nagle wpadll detektyw.Prosil ja zeby oddala mu bron i gdy to zrobila dal jej swoja mowiac zeby strzelila z legalnej.Potem prosil zeby postrzelila jego pozorujac w ten sposob napasc i przypisujac poprzednie zbrodnie opryszka.Pozniej uciekla jak jej kazal biegnac jak kura ze scieta droga.Naprawde lepiej ze sie wyspales bo film nic nie warty.

kieko

Ja też usnąłem w tym samym momencie hehe, a film faktycznie bez rewelacji, wcześniej leciał WYdział Wewnętrzny z Richardem Gere i dużo lepszy

no pięknie.. myslalam,ze tylko mnie uspily te reklamy ;) w tym samym momencie odlecialam :)

galvanize44

Po godzinie przestałam oglądać... To chyba mówi samo za siebie. Film zupełni bez ikry, jakiejś wciągającej fabuły, żałuję, że aż godzinę zmarnowałam na niego.