PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10007509}

Odpuść nam nasze winy

Forgive Us Our Trespasses
2022
5,2 1,2 tys. ocen
5,2 10 1 1228
Odpuść nam nasze winy
powrót do forum filmu Odpuść nam nasze winy

Miałem ten film na Netflixie dodany do "Oczekujących", i ni w końcu go dodali. Poczekałem do wieczora, zrobiłem sobie jeść i zasiadłem by urządzić sobie seans, bo film się zapowiadał ciekawie. 10 minut później koniec filmu !!!, jestem zawiedziony, nie czytałem informacji o tym filmie )jak to zwykle u mnie bywa), więc nie miałem pojęcia że jest on krótkometrażowy, co za porażka. Ciekawy temat, a tu tylko poświecili mu 10 minut. Gdybym od początku wiedział że to jest film krótkometrażowy, to pewnie bym go inaczej ocenił, ale zawód jaki w sobie mam mi na to nie pozwala

ocenił(a) film na 5
D3Mania

"Gdybym od początku wiedział że to jest film krótkometrażowy, to pewnie bym go inaczej ocenił, ale zawód jaki w sobie mam mi na to nie pozwala" Czy Ty właśnie ukarałeś film za to, że się nie zainteresowałeś wcześniej ile będzie trwać, a twórcy nie trafili w Twoje błędne założenie? xD

ocenił(a) film na 3
TakiLeszek

Noooo, mam nadzieję że nie będę skazany na wieczne potępienie za to, mam nadzieję że Bóg kinematografii mi wybaczy. I jak się z tym czujesz, gdy już to wiesz ?

D3Mania

Tobie zapewne chodzi nie o sam film, ale o didaskalia. W multipleksie znają "rozmiar " filmu i potrafią dopasować do niego porcje, a w Twoim przypadku film nie sprostał naszykowanemu jeść. Mnie bardziej ciekawią dwie rzeczy. Po pierwsze, czym się kierowałeś dodając film do oczekiwanych, bo z postu wynika, że nic bliższego o nim nie wiedziałeś, poza tym, że się dobrze zapowiada. A po drugie, jakie menu odpowiada tego rodzaju tematyce w dobrze zapowiadającym się filmie.

ocenił(a) film na 3
uzytkownik_zbanowany

Nie masz Netflixa bo w przeciwnym razie wiedziałbyś, że w kategorii "Już w Przyszłym Tygodniu" jest krótki opis tego co się wkrótce pojawi, bez czasu trwania danego filmu czy serialu. Jedzenie z moją oceną nie ma nic wspólnego, chodzi o to że rano dodali ten film, więc sobie zostawiłem go na wieczór gdy wrócę z domu, więc cały dzień się na niego szykowałem.

ocenił(a) film na 5
D3Mania

Nic nie zmienia faktu, że zaniżyłeś ocenę filmu, nawet jeśli uważasz że z winy Netflixa, a nie twojej, to nadal bez żadnego związku z twórcami. Takie działanie nie ma sensu, pomyśl z perspektywy ludzi zaangażowanych w produkcję.