PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8269}

Od zmierzchu do świtu

From Dusk Till Dawn
1996
7,2 155 tys. ocen
7,2 10 1 154811
6,9 53 krytyków
Od zmierzchu do świtu
powrót do forum filmu Od zmierzchu do świtu

SALMA HAYEK CIAŁO BOGNII

użytkownik usunięty

W tym filmie widzimy ciało idealne mam nadzieje że kobiety wbiją sobie do łba jak ma wyglądać
kobieta

Po prostu piszę tak jak w każdym innym temacie, ktoś mi odpisuje to nie rozumiem dlaczego ja miałabym jemu nie odpisać...normalna kolej rzeczy.
Jeśli tak to widać, że nie czytasz wszystkiego co tam napisałam, bo powtarzałam sto razy że zazdrosna nie jestem, po prostu piszę to co myślę tak samo zresztą jak ty, tylko jak byś mogłą tak jeszcze nie obrażać innych userów to byłoby znakomicie :)

użytkownik usunięty
Robaczek_12

ty aniołkiem też nie jesteś:)

Nie jestem, ale staram się zachować jakieś granice, nawet jeśli ktoś mi strasznie działa na nerwy. :)

użytkownik usunięty
Robaczek_12

dobra muszę się do ciebie zgłosić z szczerą prośbą
otóż dzięki tobie już zostałam raz zablokowana i jakbyś mogła zgłoś mnie jeszcze raz i niech to robią inni
od jakiś 3 miesięcy celowo toczę prowokacyjne tematy mając nadzieje na zablokowanie konta był okres gdy codziennie wysyłałam do redakcji maile z wiadomością o likwidacji konta i niestety nie mogę się doczekać
z góry dziękuje

Wtedy dałaś mi podstawy do tego by moderator wysłał to do redakcji, jeśli teraz chcesz usunąć konto a redakcja nie reaguje to zwróć się do moderatora czyli któregoś użytkownika z zielonym czy czerwonym łbem, ale jeśli to nie da rady to podobno daje radę wyzwanie któregoś z moderatorów :)

użytkownik usunięty
Robaczek_12

aha a te łby gdxie są?

Wchodzisz w forum > ranking użytkowników i tam szukasz w dodających, weryfikatorach itp jakiegoś kto ma niebieski lub czerwony łeb

ocenił(a) film na 9

Czyli informacja, że wystarczy "przesłać informację pod tytułem "Rezygnacja z konta" na adres: pomoc@filmweb.pl. Informacja musi być przesłana z adresu mailowego, który jest obecnie przypisany do konta na Filmwebie." jest nieprawdziwa?
Redakcja złośliwie utrzymuje konta przy życiu? :)

ocenił(a) film na 6

to fakt! w tym filmie wyglądała najlepiej! Idealnie!

Nazwij mnie heretykiem, ale Eliza Gonzalez jako Santanico jest jeszcze ładniejsza od Salmy - i to właściwie jedyny plus dla serialu względem tego genialnego filmu :P

użytkownik usunięty
Cry_Wolf_

nie widze tam nic ładniejszego
a ciało to zupełnie porażka
na tle salmy wypada śmiesznie
ale każdy ma swój gust

jezu, kłócisz się o urodę jakiejś aktoreczki. warto?

Interesująca dyskusja ... o dupie Maryni, a raczej Salmy. Stwierdzenie że ciało Eizy Gonzalez jest porażką to gruba przesada. Rzecz niby tkwi w guście, ale obie kobietki są piękne i ponętne. Jedna pasuje do pierwszego filmu a druga pasuje do serialu. Ot koniec tematu.

DarthMnich47

i to jeszcze laska się kłóci się ze wszystkimi o Salmę xD

użytkownik usunięty
makintosz

nie panikuj

kto tu panikuje?

ocenił(a) film na 7

Znaczy co? To co mają "inną" budowę ciała mają się pociąć? Powiesić?

ocenił(a) film na 6

Piękne ma ciało, fakt