Moja kuzynka ma 12 lat i strasznie chciała by iśc na ten film.Ale ja nie wiem czy powinna na to iśc.Powiedzcie mi od ilu lat jest ten film żeby nie było że zabieram dziecko na taki film >:
ja mam 14, byłam z siostra, która ma 12. film jest od 15 jednak bez problemowo nas wpuścili. jednak pare momentów jest takich... wiesz, całowanie i różne sceny ale nic takiego gorszego , mysle ze mozesz isc i nic nie bedzie
od 15 lat ale widziałam w kinie młodsze osoby :) są sceny łóżkowe ale mysle ze 12 latka moze iść:) teraz dzieci są mądrzejsze od dorosłych czasami heh ;D
ty chyba nie wiesz co to są sceny łóżkowe ......... Raczej w dzisiejszych czasach rzadko ktoś sprawdza wiek w kinie właścicielom bardziej chodzi o ilość sprzedanych biletów ,a nie kto je kupuje .
Kiedyś gdy kin było mało bardziej rygorystycznie brało się pod uwagę wiek
Nie powinna na to iść, ale nie ze względu na sceny, tylko z obawy, że jej się mózg zlasuje i zostanie kolejną durną nastolatką, jakich wiele, lubiącą słodkie komedyjki, romanse o wampirach i marzącą o seksie przed kamerami w nowej odsłonie wielkiego brata.