W tym temacie wpisujcie waszym zdaniem które sceny najbardziej was rozbawiły!
Mnie do łez rozbawiła scena w lesie, najbardziej pod koniec kiedy Mira mówi "taxówka mi przyjechała, ide" po czym pada nawalona. Na to Karol z Dolnym "Mogliśmy z nią jechac".
Na tej scenie cała sala śmiała sie tak glosno, jeszcze przez nastepną, przez co niewiem co bylo przez nastepne pare minut ;]
mi się podobało; na początku jak ten wielki czarnoskóry facet powiedział: "jestem dużą czekoladką, chodź tu" , albo gdy rodzice karola przyjechali do niego, gdy już wszystkie laski z nim mieszkały i o tym haremie mówili a jego ojciec na to: "zajebisty pomysł" ;]
jak dla mnie, najzabawniejsza scena to ta w lesie, o której mówi Autor tematu.
I ogólnie sceny ze Stelmaszykiem, czyli panem Zdzisławem :)
Taak sceny z p. Zdzisławem była bardzo smieszne. Ta jedna najbardziej, kiedy Paulina i Wanda siedziały i czekały na Karola (nie znając sie jeszcze), wtedy Zdzisio jak rykął na cały glos (nie pamietam już co) to te dwie aż podskoczyły, szczegolnie Foremniaczka. Scena byla mega :)
Oczywiście scena w lesie wygieła wszystkich ludzi na sali kinowej :). Oraz tekst "Zajebisty pomysł" <-- zzostał tak powiedziany że lepiej być nie mogło.
a mi się podobały sceny z Romanem Dolnym ;D i ten tekst Karola "powinieneś nazywać się Pier, Pier Dolny" (;
albo jak pan Zdzisław wyciągnął prezerwatywy i z tekstem do Karola "poczęstuj się" (;
Oj oprócz wszystkich wymienionych wyżej scen, mi również podobala sie scena w któej siedzą wszystkie kobiety Karola + jego rodzice. Najlepsza byla wtedy Żmuda-Trzebiatowska. Jako "służąca" musiala podawać dania. Świetnie to zagrała.
Dla mnie najlepsze było jak Karol z Dolnym zajechali na ten "poligon", a tam Rutkowski (nie pamietam jak on się nazywał w filmie) na nich spada i się drze: "rozbierać się, rozbierać się!!!" a ci wystraszeni posłusznie spodnie ściągają;-) potem lecieli z tymi "karabinami" i w tych gatkach ;-)
fajna była też scena, jak Karol chciał je przepraszać, a one chciały o sexie gadać xd
Heh mi się podobała scena w kościele, jak wchodziła Beata Dolna :p Takim zmysłowym krokiem i w ogóle, a tu nagle męskim głosem: "Beata jestem" :D
Haha, zaraz padne :D
"na początku jak ten wielki czarnoskóry facet powiedział: "jestem dużą czekoladką, chodź tu" - przecież to było podczas reklam innego polskiego filmu, a ktoś to widział w Och Karol 2? :D Lol.
Mi się podobała scena: NIEMCCYYYY MNIE BIJĄĄĄ" Hehe, niestety tylko ci co interesują się choć troszkę polityką zrozumieli ten żart :)
A film wg mnie 6/10, trochę wciąż jednakowa obsada już nudzi... I ekypa z M jak Miłość i na Dobre i na Złe w rolach 3-planowych to już w ogóle :D
hahah tez wlasnie nie kojarzylam tej sceny w filmie, myslalam, ze cos przegapilam :D
dla mnie najlepsze sceny, to te wlasnie, ktore wymieniliscie plus tance dziewczyn i chlopakow na koncu filmu.
scena w której czarnoskóry facet mówi: "jestem dużą czekoladką, chodź tu" tak dokładnie to była scena z reklamy filmu "Wojna żeńsko-męska" xD
dla mnie te sceny które wymieniliście też są bardzo śmieszne :) jeszcze fajna była jak wszyscy leżą w biurze po wieczorze kawalerskim albo rozmowa Karola z ojcem Marysi czy też z Romanem w przy stoliku w kawiarni :)