PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343872}

Ocean strachu 2

Open Water 2: Adrift
2006
5,3 13 tys. ocen
5,3 10 1 13183
2,7 3 krytyków
Ocean strachu 2
powrót do forum filmu Ocean strachu 2
ocenił(a) film na 7
piotruchowy

Utonęła (opadła z sił).

ocenił(a) film na 4
tomeczekxxx_fw

a matka Sary przeżyła czy nie? bo już sama niewiem...

janet232

skoro była na statku to raczej tak

ocenił(a) film na 4
hooney92

dobry film,znacie jakieś podobne katastroficzne trzymające w napięciu?

janet232

słuchajcie możecie mi powiedzieć jak jak ona dostała się na łódź ? akurat poszedłem prysznic wziąć i jak wróciłem była już na łodzi :D ;/, oraz jak się stało że zginęła ta jej koleżanka której facet został dźgnięty.

ocenił(a) film na 4
Burbon2009

jej koleżanka postanowiła, że dopłynie gdzieś do brzegu bo nie chce tak się taplać w wodzie

janet232

Znakomita akcja, również obejrzałbym podobny film katastroficzny.

ocenił(a) film na 7
DrTenma

To nie są filmy katastroficzne tylko thrillery. Polecam film pt. Frozen z 2010r.

ocenił(a) film na 4
tomeczekxxx_fw

Frozen zapowiada się nieźle! A jeszcze jakieś można prosić ? :)

ocenił(a) film na 7
janet232

Katastroficzny ? lol

ocenił(a) film na 4
tomeczekxxx_fw

a matce Sary pomógł wydostać się ten koleś którego niby był ten jacht wcisnął szybkę od okularów do nurkowania w ten lufcik i ona weszła po nim na górę

janet232

słuchajcie możecie mi powiedzieć jak jak ona dostała się na łódź ? akurat poszedłem prysznic wziąć i jak wróciłem była już na łodzi :D ;/, oraz jak się stało że zginęła ta jej koleżanka której facet został dźgnięty.

Burbon2009

generalnie film taki sobie, z tego rodzaju to już wole serial na Discavery - o krok od śmierci, historie ludzi którzy o włos byli przed śmiercią i jakimś cudem ocaleli.

Burbon2009

Gościu walnął maską o burtę i pękł w niej plastik. Wcisnął ten kawałek plastiku w klapę na burcie i trzymał go dłonię a ona wspięła się po nim.

Lauren odpłynęła bo miała nadzieję że dotrze do lądu i zapewne utonęła. Choć wg wikipedii reżyser filmu stwierdził że ona jedyna przeżyła.

Czyli scena na końcu gdy Amy stoi na jachcie nad tym leżącym gościem nie jest prawdziwa. Oboje utonęli gdy skoczyła mu na pomoc.

ocenił(a) film na 5
lslusa

nikt nie wpadł na to by to zrobić z użyciem noża na samym początku..?

ocenił(a) film na 7
crocidura

wpadł ale ten właściciel zaatakował tego, który wbił nóż w jacht

ocenił(a) film na 5
BitchesLoveCake

to nie było na samym początku

ocenił(a) film na 7
piotruchowy

Utonęła :(

ocenił(a) film na 7
piotruchowy

Michelle utonęła, bo się wyziębiła (temperatura jej ciała spadła poniżej 35 stopni C).