PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627100}

Obecność

The Conjuring
2013
7,4 247 tys. ocen
7,4 10 1 246613
6,6 51 krytyków
Obecność
powrót do forum filmu Obecność

od ilu lat jest ten film? Warto na niego iść?

Gwiazda_OMG

Może to trochę dziwnie zabrzmi, ale jak wchodzę na repertuar w moim mieście to piszą, że bez ograniczeń.

pulp_filmweb

Ja sprawdzałam na stronie kina, ale nigdzie nie pisało od ilu lat :/ No, chyba że jestem ślepa.

Gwiazda_OMG

Jeśli na twojej stronie z repertuarem jest taka opcja "ZAPOWIEDZI" to tam poszukaj. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
Gwiazda_OMG

Na stronie heliosa napisali , że od 15 ;)
Zależy od kina..

ocenił(a) film na 8
spedeer2007

Horror od 15 lat :/ czuje skok na kasę ludzi obym się mylił bo mam dość szmirowatych horrorów z zerowym wyczuciem grozy.

ocenił(a) film na 9
SaoSin

Ja zawsze mam takie szczęście , że jak idziemy z kumplem to jest max 15 osób :D A sala ma 500 miejsc. Miasto 100k mieszkańców. A nikt prawie nie chodzi hehe.

ocenił(a) film na 9
spedeer2007

Nie muszę mówić , że potęguje to strach.

ocenił(a) film na 8
SaoSin

ehh w Polsce od lat najwyższą kategorią wiekową jest od 15 i nie ma wyższej niezależnie jaki by to film nie był

użytkownik usunięty
Joker_27

Nie prawda, np. Prawdziwa historia króla skandali - CC - od 18 lat, Drogówka - Multikino - od 18 lat. Film Tylko Bóg wybacza też był w niektórych kinach od 18 lat np. u mnie w mieście w kinie studyjnym

ocenił(a) film na 8

nie wiem ja od paru lat nie spotkałem się z niższą kategorią wiekową niż od lat 15 nawet na takich filmach jak Wstyd czy melancholia zresztą nikt tego nie sprawdza i tak.