Krytykuje i nabija się z głupoty napalonych facetów którym w głowach tylko jedno, żeby przelecieć
babkę. Film ukazuje mentalność facetów i przebiegłość kobiet które są niebezpieczne i
nieprzewidywalne.
Tak nas natura stworzyła nic na to nie poradzimy mi osobiscie to nie przeszkadza lepsze to niż rodzić dzieci i co miesiąc męczyć się z miesiączką.
Bardziej o jednym z marzeń niemal każdego mężczyzny-uratować damę z opresji, piękną, delikatną i niewinną. Wbrew rozsądkowi i wszystkiemu innemu, poczuć się bohaterem i zdobyć wspaniałą kobietę poprzez własne poświęcenie, choćby to była tylko iluzja, projekcja wyobraźni. Gdy chodzi tylko o przelecenie to aż tak rozumu nie tracimy, oczywiście nie mówię za wszystkich:)
Tak, tak. ale w pierwszym poście pisałaś, że nakręcało ich tylko "przelecenie babki" a to jednak coś więcej:)
Generalnie bardzo mi się podobał ten film, tylko mógłby być dłuższy, bo liczyłem na większe wykorzystanie potencjału najlepszego (moim zdaniem) aktora w obsadzie- Michaela Douglasa.
Tak, Michael Douglas jest świetnym aktorem, a nawet przewyższył swoim talentem swojego ojca Kirka Douglasa - i to nie tylko moje zdanie ale również paru osób które znam oraz tych których nie znam :)
Nie mówiąc o detektywie, który musiał ją szczerze kochać, zwłaszcza że zaczął łamać prawo, aby tylko uchronić ją przed wszelkim złem ;)
Bo kobiety nie są napalone, nie lubią seksu i dlatego mają zazwyczaj większą liczbę partnerów seksualnych niż faceci...