Film męczy, nie chodzi o brak akcji, tylko o sposób przedstawienia wydarzeń i emocji. Dobre zdjęcia i kostiumy, ale nic poza tym.
Widocznie to nie jest kino dla Ciebie. Ja się przez cały seans napawałem zdjęciami i tym jak historia się rozwijała. Dla mnie za krótki.
Tak, o niczym i bez ikry, miało być epicko, a wyszło bez choćby sekundy satysfakcji.
Wiesz....bo moze to nie byl łestern z serii Zenek na Krupówkach.....Film z kategorii pomysl troche
Niczym nie zaciekawił, więc jest po prostu nudny. Nie schlebiaj sobie wkręcając, że to film dla intelektualistów.
Ahaaa, to teraz tak to wygląda. Jesteś pisiorem to lubisz Zenka i Jackass, a jak za opozycją to kino trudne i intelektualne- którym ten film na 100% nie jest. Skąd w ludziach taka chęć gnojenia i wywyższania się. Dramat. Szkoda, że większości tych inteligentów słoma w butach sięga do klejnotów.
Film mi się podobał, dla mnie 8/10. Tak, głosowałem na pis. Przykro mi ze łamię standardy.
Nie wiem kim jest "kury"/"kura" na jedynce, nie oglądam TV a tym bardziej TVP, szkoda mi wypalać sobie na OLEDzie logo tej szczujni. Ten film to bajeczka przebrana w ładne szaty. Film przyjemny i tyle, nie ma co się tutaj doszukiwać drugiego dna i niczego nie trzeba tutaj tłumaczyć.
A swój poziom właśnie zaprezentowałeś sugerując, że jestem pisowcem, bo średni film oceniasz na 9 i czujesz się dotknięty, że nie doceniam tak wiekopomnego dzieła jak Ty.
Zerknąłem w Twój profil. Twoje komentarze, do których wszędzie wciskasz politykę, to sugerują potrzebę pilnej wizyty u specjalisty. Schowaj sobie swoje uszczypliwe uśmieszki, naucz się pisać po polsku, podszkól się z ortografii, zrób sobie przerwę od TV i odwiedź jakiegoś psychologa.
Ignacy Krasicki
Nie nowina, że głupi mądrego przegadał;
Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał,
Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł;
Na koniec, zmordowany, gdy sobie odpoczął,
Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny:
"Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny."
Między innymi przez Twój wpis długo zwlekałem z obejrzeniem tego filmu. Szkoda, mogłem go wcześniej obejrzeć bo spodobał mi się.
Nawet nie pamiętam, czy obejrzałem do końca :)
Spokojnie umrę bez pamięci jak i czy kończy się ten film. Nuuuuuuda dla egzaltowanych mieszczuchów.
Ciesz się że jest co oglądać. gdyby nie Netflix nie byłoby żadnych filmów. Ja np obejrzałam również inne produkcję tylko dzięki temu że umiem znaleźć przez ściąganie i login na Filmwebie Które firmy Są polecane przez krytyków filmowych i recenzentów uważam że w tym roku Sound of metal miażdży wszystkie inne produkcję