PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=857726}

Nocna suka

Nightbitch
2024
5,5 3,1 tys. ocen
5,5 10 1 3143
5,8 25 krytyków
Nocna suka
powrót do forum filmu Nocna suka

Hauhauuu bicz

ocenił(a) film na 3

Pretensjonalny wysryw sfrustrowanej samicy-matki do swojego samca, który zaszczekany doznaje wychowawczego "przebudzenia" zamieniając się w potulną suczkę. Smycz, buda, micha, napisy końcowe.

mikkemixx

pamiętaj szowinisto że Twoja matka to też samica... jak każdego z nas

ocenił(a) film na 3
sobanek

Typie, filmu nie widziałeś, więc nie komentuj. Szczególnie, że uderzasz we mnie w sposób obraźliwy. Mogę tylko podejrzewać, że ktoś zawalił z wychowaniem. Szanuję kobiety, a matki szczególnie! Nie podoba mi się sposób przedstawienia postaci oraz końcowy przekaz filmu. Wg mnie jest dość niesprawiedliwy dla mężczyzny/ojca i delikatnie ujmując szkodliwy.

mikkemixx

typa to sobie gnojku w rodzinie poszukaj...

ocenił(a) film na 4
mikkemixx

nikt nie odbiera kobietom prawa do czucia się niezrozumianymi i pokrzywdzonymi w trakcie ciązy i kiedy wychowują dziecko ale w filmie rola faceta została zrównana dosłownie z ziemią na zasadzie - nic nie robi przy dziecku, gra na konsoli a to że jej ciężko wie dopiero jak ona zażądała separacji. nie twierdze że nie ma takich związków ale film raczej próbuje pokazać że to norma a nie jest. ogólnie to formuła moim zdaniem się wyczerpała dość szybko, kiedy już dociera do widza o czym jest metafora to nie zostaje nic ciekawego.

mikkemixx

Nic mnie tak dawno nie rozśmieszyło jak ten komentarz! I totalnie zgadzam się również z SC10n

mikkemixx

Film słaby, z narzeczoną oglądaliśmy z zażenowaniem. Macierzyństwo da się podzielić, jak było jej tak ciężko to mogła się nie rozmnażać...

ocenił(a) film na 8
mikkemixx

Idealnie dopasowałeś komentarz do swojego poziomu umysłowego, sebiksie.

ocenił(a) film na 8
mikkemixx

Za co tak nienawidzisz swoją matkę?

mikkemixx

@mikkemixx: w punkt kolego, nożyce już hau hau.

ocenił(a) film na 8
mikkemixx

'cześć szowinisto - tu twoja mama - cieszę się, że Cię dobrze wychowałam 

ocenił(a) film na 3
Helwecja_Blech

Serdecznie pozdrawiam wszystkie suczki-buntowniczki:-*