PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=831089}
5,1 8,1 tys. ocen
5,1 10 1 8052
5,0 19 krytyków
Noc oczyszczenia: Żegnaj Ameryko
powrót do forum filmu Noc oczyszczenia: Żegnaj Ameryko

Mówcie co chcecie, ale ja nie mam odczucia znużenia serią. Każda część pokazywała sytuację od innej strony, a to społeczności, a to czasu i miejsca czy nawet unikanych bohaterów. Zawsze jest świeżo. Jedynka była niezła, ale bardziej podchodziła pod typowe home invasion.

Także wolę tę część od innych i kto lubi serię, koncept purge jako pomysł na fabułę i chce zobaczyć to od trochę innej strony (tym razem kowboje/teksas) to sie nie zawiedzie ;) mniej tu co prawda jatki, ale nadal dużo akcji.

ocenił(a) film na 9
reallydamngood

Zgadzam się :-)

reallydamngood

zdecydowanie najslabsza czesc

burt1985

Najsłabsza to była "Pierwsza noc oczyszczenia"

Dewan

1 i 2 najlepsze potem jazda w dół z każdą kolejną częścią, są lepsze filmy na pociągnięcie serii, tu pomysły się chyba wyczerpały

burt1985

Zrobili sobie furtkę na kolejną część :D wizja USA po kilku latach od wybuchu wiecznej nocy oczyszczenia. Po boxofficie widać ,że im się ta część opłacała.

Dewan

Zgadzam się, najgorsza część to ta z Afroamerykanami. The Forever Purge było dobre do połowy, potem gdy Meksyk i Kanada otworzyły granice to totalny zjazd w dół.

ocenił(a) film na 8
reallydamngood

Pełna zgoda. Ten film jest naprawdę niezły. Oczywiście jest poprawny politycznie ale Purge zawsze takie było. Jak dla mnie pomysł świetny. USA stające w ogniu, majstersztyk. Fajny klimat.