PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73806
5,1 34 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Wiem, temat stary jak świat, ale myślę, że jak najbardziej na czasie, gdyż już niedługo zobaczymy trójkę w kinach a panowie będą się brali za część czwartą. Mnie osobiście najbardziej brakuje Clinta Eastwooda, choćby w jakiejś minimalnej roli (nawet kilka sekund na ekranie) a już czułbym się spełniony. Oprócz niego można by także pomyśleć o takich panach jak:

Kurt Russell
Michael Biehn
Lance Henriksen
Bolo Yeung
Matthias Hues
Cary-Hiroyuki Tagawa

Co Wy na to?

Cryptlord

Mnie też brakuje Clinta Eastwooda, mógłby się pojawić w jednej scenie, choćby takiej jak Chuck Norris w Niezniszczalnych 2 gdy wchodził do muzyki z westernu. W filmie widziałbym także Nicolasa Cage i Jackie Chana.

Cryptlord

Eastwood myśle że stoi na czele i być może dojdzie do tego że wystąpi chociażby epizodycznie. A ja dorzucę jeszcze coś od siebie:

Tommy Lee Jones
Marc Docascos
Danny Trejo
Dwayne Johnson (ale bardzo wątpliwe żeby był brany pod uwagę, za dużo go ostatnio)
Sam J. Jones
Tony Jaa
Josh Brolin
Donnie Yen
De Niro (Ponoć były już prowadzone z nim rozmowy do obsady następnej części)
Al Pacino
Jeremy Renner
Colin Farrel
Samuel L Jackson
Carl Weathers
Mr T
Til Schweiger
Ray Liotta
Michael Madsen
Armand Assante
Burt Reynolds
Hulk Hogan ( ma już pewny angaż do następnej części)
Djimon Hounsou
Dave Bautista
Bill Goldberg
William Fichtner
Kevin Nash
Bob Sapp
Dalip Singh
Pierce Brosnan
Sean Connery
Gary Oldman
Nicolas Cage
Vinnie Jones

Wiem, że trochę popłynąłem, ale już od jakiegoś czasu robiłem sobie taką liste. Oczywiście wiele z tych osób to nie legendy kina akcji, ale obsadę też trzeba czymś wypełnić a przy niektórych nazwiskach nawet gdyby miały epizody to sama już możliwość pojawienia się czyni film ciekawszym. Lista napewno nie ma końca i nie koniecznie w takiej kolejności, tym bardziej że co chwila ją aktualizowałem.

Cryptlord

Mi zawsze brakowało więcej przeciwników dla Niezniszczalnych. Taki Donnie Yen postawiony naprzeciw Jeta Li.... Fajniutka scena by powstała.
No i ogólnie wszystkich tych, których wymieniłeś.
Z obecnego rynku zgarnąłbym The Rocka i...Gerarda Butlera (fajnie się prezentuje w filmach akcji, jak bohater z lat 80).

ocenił(a) film na 9
Midnite

Zgadzam się z Tobą w kwestii obecnego rynku filmów akcji. Tylko Ci dwaj faceci by się nadawali. Teraz już nie ma ikon kina gatunkowego, wszyscy grają we wszystkim. Nie mówię, że to coś złego, ale jednak dawniej jak szedłem do wypożyczalni i na okładce kasety widziałem znajoma gębę Arnolda, Dolpha, Sylwka, czy Żan-Kloda, to wiedziałem czego się mam po filmie spodziewać i raczej nie zdarzyło mi się pomylić.

ocenił(a) film na 8
Cryptlord

- Kiefer Sutherland
- Liam Neeson
- Pierce Brosnan
- Gary Oldman
- Robert Downey Jr

ocenił(a) film na 7
KisielOst

Powinien Sylwek DogadaC się Brucem Willisem I Norrisem .
Pozytywni Negatywni
1 Bruce Willis Bolo Yong
2 Chuck Norris Matthias Hues
3 Kurt Russell Patrick Kilpatrick
4 Chris Penn Joaquim de Almeida
5 Sean Connery
6 Michael Dudikoff
7 Carl Weathers
8 Rutger Hauer
9 Danny Trejo
10 Jeff Wincott
11 Michael Keaton
12 Burt Reynolds

harkins

CHRIS PENN nie żuje, chyba chodziło Ci o jego brata Seana :)

ocenił(a) film na 7
Cryptlord

Willisa Segala Norrisa Eastwooda Russell

ocenił(a) film na 7
Cryptlord

Dziwi mnie czemu nikt nie wymienia Samuela L. "MotherFuc.." Jacksona w obsadzie, po za nim to wiadomo, że brakuje tylko: Eastwooda, Seagala, Trejo, Russela, Biehna i Weathersa(już widzę tą scenę jak wita się z Arnoldem :D) reszta w ogóle się nie nadaje. Sorry ale Jackie Chan i Nicolas Cage to nigdy nie kojarzyli się z twardzielami... Z chęcią chciałbym zobaczyć jeszcze Charliego Sheena oraz Michaela Madsena w roli jakiś tam agentów. Osobiście, to jednak mam nadzieję, że 4 część już nigdy nie powstanie...

mtk_1991

Ja wymieniłem Jacksona. Looknij dłuuuuugą listę. Sheen mógłby zagrać rolę jakiegoś dupka z CIA, ale on ma ostatnio bardziej nasrane we łbie jak Seagal, a na nim bardzo się zawiodłem. Przy okazji ostatnio obejrzałem sobie jeszcze raz "Metro Strachu" i do swojej listy dopisuje Travolte (dobry na czarny charakter) i Washingtona. Wcześniej nie wiem czemu, ale nie wpisałem Michaela J White. Cage może typowym Twardzielem nie jest, ale w jego filmografii jest sporo takich ról, a to samo mógłbym powiedzieć o Sheenie, na którego nazwisko kojarzy mi Hot Shots i Dwóch i pół, raczej mało twarde role. Gdyby wymienić Robina Wiliamsa czy Adama Sandlera, to by raczej nie pasowało do listy. Rola Chana mogłaby wprowadzić nieco humoru do filmu.

ocenił(a) film na 7
Cryptlord

Miu brakuje tutaj oprócz wymienionych aktora ktory idealnie by się nadawał do teog typu filmu...Zwłaszcza że jest ikoną jeśli chodzi o rozpierduchę z dwiema giwerami w dłoniach. Mowa oczywiscie o nieśmiertelnym Yun Fat Chow.
Po za tym tutaj już wymieniono wielokrotnie tych których bym z checia widziałw tym filmie: Nicolas Cage,Dwayne Johnson, Mark Walberg,Samuel L Jackson, Kevin Spacey, Kurt Russel,Travolta, Danzel Washington,Al Pacino, De Niro,Russel Crowe,

ocenił(a) film na 4
FeRu89

Chow Yun Fat tak, ale w chińskiej wersji ''The Expendables''. Mam nadzieję, ze pojawi się coś takiego.

użytkownik usunięty
FeRu89

Za co Spacey?

ocenił(a) film na 4

Pewnie za WBK.

użytkownik usunięty
karoman4

Serio te pomysły zwalają z nóg momentami.

http://film.org.pl/kmf/blog/fota-mad-max-fury-road-57241/

Fajne zdjęcia. ;)

użytkownik usunięty
granat5

Klimat przedni.

Old school.

użytkownik usunięty
granat5

Coś jak Rage albo Borderlands.

ocenił(a) film na 7

Spacey dlatego ze jest bardzo dobrym aktorem z charyzmą i bardz oby mi pasował do roli antagonisty. Z reszta wystarczy zobaczyć jak rewelacyjne zagrał w Siedem.Owszem mimo iż nie jest kojarzony z kinem akcji to myślę że do rol iz tego złego by się nadawał jak mało kto.

użytkownik usunięty
FeRu89

To znaczy wg mnie nie, ale jak wolisz.

ocenił(a) film na 8
Cryptlord

Mi brakuje Stevena Seagala

ocenił(a) film na 7
Chomik10

Segal tak..ale jak wspominałem z formą sprzed 20 lat. Teraz przykro się na niego patrzy. Z resztaw swoich filmach to w scenach statycznych tylko gra...bo reszte czasu gdzie trzeba bigac, skakać, i wyczyniac rozne figle to już ogladamy jego dublerów......Segal to nie Van Damme czy Sly i reszta że mimo dość już zaawansowanego wieku zachowali formę fizyczną.