Nie ma lepszego od Adkinsa naszego nie ma lepszego od Szkota naszego . Niepokonany nasz Boyka Champion kochany, nawet sam Statham go nie pokona .
Przecież Adkins to Anglik urodzony w Sutton Coldfield. Skąd wziąłeś informacje o tym, że jest Szkotem?
A ja kiedyś zamiast czytać Seagal [ Sigal ] to czytałam jego nazwisko Signal - jak ta pasta do zębów ;-D
ogarnij to caleb bo nie wiem czy widziałeś : http://thevandammefans.vandammefan.net/showthread.php?19606-What-was-deleted-fro m-the-FINAL-CUT-of-TE2
Tak, widziałem już dawno ten temat. Są jeszcze inne podobne tematy. Zastanawia mnie tylko dlaczego ciągle psujesz sobie oglądanie filmu. Chyba dopiero dzisiaj wybierasz się na seans?
czym sobie niby psuje oglądanie filmu? przecież go nie ściągnołem. a oglądanie zdjęć, spotów itd nie uważam jakoś za popsucie sobie radości podczas oglądania. te wszystkie informacje jeszcze bardziej mnie zachęciły.
przecież też widziałeś te wszystkie informacje i to jeszcze przede mną a z tego co czytam jakoś tobie to seansu nie zepsułe i jesteś bardzo zadowolony z filmu ;)
No bo wydawało mi się, że wchodzisz na tematykę związaną z najlepszymi momentami filmu. Gdzie każdy z nas wymieniał ulubione sceny, a to jednak trochę psuje całe zaskoczenie.
wchodziłem na temat ale nie czytałem wszystkiego a to co przeczytałem to na IMDB już napisali
Statham - to już weteran kina akcji ;) Też walczyć umie, bo oprócz aktorstwa jest bardzo utalentowany sportowo. Co do Adkinsa też mój ulubiony aktor, szkoda że niestety tak mało gra w filmach ;(
ja polecam z nim: undisputed 2 i 3, krzyżowy ogień, el gringo, ninja, strażnicy granicy (z tych co widziałem). z tych co nie widziałem to dzisiaj obejrze ex2 oraz za pare misięcy uniwersalnego żołnierza4