PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 113581
6,6 35 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Harry Osborne ??

użytkownik usunięty

Zaraz, zaraz , ale jakim cudem ?? Przecież w którejś części Spidermana na końcu umiera, więc o
co chodzi ??

użytkownik usunięty

To nowa seria o Spidermanie.n

Napisz, że żartujesz... proszę..

użytkownik usunięty
Spidey_

Nie , nie żartuje. Przecież była taka akcja w którejś częśći, że ten Harry umarł na końcu .

Jesz za dużo smalcu.

Dobra... nie wiem czy udajesz głupiego czy nie, ale wyjaśnię ci, spider-man 1, 2 i 3 to stara trylogia, the amazing spider-man 1 i 2 to całkiem nowe i inne historie.

użytkownik usunięty
Spidey_

To trzeba było tak od razu . JA nie jestem fanem serii o Spidermanie , komiksów też przeczytałem może ze 3 sztuki, więc skąd miałem to wiedzieć .

Żeby to zrozumieć to nawet bystrym nie trzeba być.

użytkownik usunięty
hr_dooku

To wytłumacz mi skąd miałem to wiedzieć jeżeli nie jestem fanem komiksów i filmów o Spidermanie .

Ja też nie jestem fanem a jakoś dzięki mojej bystrości wiedziałem.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Ciekaw jestem skąd.

Skąd? Patrząc na inną obsadę, historię, czy w ogóle na opis pierwszej części:

"Nowa obsada, nowy reżyser, nowa historia. Czy zupełnie nowe podejście do najbardziej kasowego komiksu wszech czasów się powiedzie? Jak widać na przykładzie serii o Bondzie, odświeżenie tematu może okazać się wielkim sukcesem. Peter Parker tym razem uczy się jeszcze w liceum. Musi pogodzić się z tym, kim się stał, i wybaczyć sobie śmierć wuja, którego – tak mu się wydaje – mógł uratować.

Otóż stąd. Widać bystrość to twoja pięta achillesowa.

użytkownik usunięty
hr_dooku

No widzisz , a ja nie patrzyłem ani na opis ani na obsadę ani na historię, po prostu zapamiętałem, że w którejś cześci ten Harry Osborn na końcu umarł . Nawet nie wiem kto był reżyserem tych Spidermanów, ani kto w nich grał .

Przykro mi :(

Ale to była inna seria filmowa