Felicity Jones zagra Black cat ????
http://io9.com/5984346/has-marvels-sexy-thief-black-cat-snuck-into-amazing-spide r+man-2
Jak tak to super dla mnie ponieważ lubie black cat i aktorka mi pasuję co wy na tą wiadomość ????
Mogła by bo jest ładna,ale 3 dziewczyny w jednej części ?.
Mamy już 2 przeciwników więc chyba zagra w trzeciej części.
Wystąpi w tej, gdyż do tej została zakontraktowana. Jeżeli rzeczywiście jest to Black Cat (osobiście mam nadzieję, że tak) najprawdopodobniej będzie tylko na chwilę, tylko żeby pokazać jej obecność w uniwersum, o którym Marc Webb wspominał, że chce takowy zbudować. Wtedy mogłaby spokojnie powrócić w trzeciej odsłonie w większej roli.
A co do 3 dziewczyn, które wspomniałeś, może być to kolejny powód skłaniający do uśmiercenia Gwen już w drugiej części. Co za dużo to niezdrowo.
Kto o tym wiedział? Wszyscy? Jesteś pewien? Bo mnie się wydaje, że wyłącznie Ci zaznajomieni z komiksami i interesujący się na tyle, że siedzą w dyskusjach i przewidywaniach. Nikt o tym nie wie na pewno, gdyż nikt Ci tego raczej nie zapowie oficjalnie. A nudne to nie będzie, bo będzie to najbardziej zwrotny i zaskakujący moment filmu, dla wszystkich niewtajemniczonych. Ja osobiście , na tą chwilę, znając każdy dostępny news, jaki się ukazał o tej produkcji, jestem prawie pewien, że Gwen zginie. Dopuszczam myśl, że mogę się mylić, ale będę twardo stać przy swoim, bo ta wersja bardziej trzyma się przysłowiowej kupy.
To wątek o Black Cat, więc może wystarczy tego odejścia od tematu, szczególnie, że właśnie Ci odpisałem w tym drugim, poświęconym Gwen, wątku. Tam, z chęcią, wdam się we wszelaką dyskusję. Pozdrawiam
Szczerze, nie wiem. Raczej tak bym się nie nazwał, gdyż ilość przeczytanych komiksów mógłbym policzyć na palcach dwóch dłoni. Komiksy nigdy mnie nie kręciły. Moja sympatia do tej postaci opiera się wyłącznie na filmach i serialu animowanych 'Spider-Man The Animated Series'.
Gwen nie zginie bo to nie Batman (oczywiście Nolana) tylko film dla dzieci i nastolatków chociaż ja tak nie uważam tak uważa wytwórnia Sony.
Kolejny o niczym nie świadczący argument. "Nie zginie, bo to nie Batman" - w tamtej trylogii jakoś mógł zginąć Harry, wujek Ben ginie zawsze. Nie ma przeciwwskazań, by pokazać jeszcze jedną śmierć więcej.
Raczej odłączę się od tych dyskusji, gdyż nie da się z wami racjonalnie dyskutować. Ja UWAŻAM, że ona zginie i podaje popierające temu argumenty. Wy natomiast z jakichś nieznanych mi źródeł WIECIE na 100%, że będzie odwrotnie. wort801 nie podaje żadnych argumentów, Spiderman_filmomaniaku natomiast niestety bezsensowne. Bez urazy.
chętnie ci odpowiem
1 Goblin
2 Mary Mary Jane
3 I kogoś pogrzeb będzie
i dla tego myślisz że Gwen zginie ??? nie wydaję ci się że twórcy za bardzo nam mówią co niby będzie ???? a może specjalnie dają nam takie informację wiedzą chyba że internauci będą na taki temat rozmawiać ,Mary Jane zostanie pokazana tylko na chwilę pewnie w 2 części , w 3 części Może być dziewczyną Harrego ponieważ Mary Jane jak było w komiksach przegra z Gwen o Serce Petara .Green Goblin nie wiadomo czy będzie na 100 % .A pogrzeb też nie wiadomo na 100 % kogo będzie . a film i komiks to rożne przestawienie Tej postaci wiec równie dobrze to nawet Mary Jane może zginąć .
Zgadzam się i dzięki za argumenty. Doceniam. Obie wersje są prawdopodobne, moim zdaniem. Powiedzieliśmy już raczej dość na ten temat. Pozostaje nam czekać na dalsze informacje i na samą premierę, by się przekonać.