PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 142 tys. ocen
6,8 10 1 142239
5,6 36 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

Padlinożercy

ocenił(a) film na 10

Nie wiem która z stron ma racje czy Ludzie czy Padlinożercy ale Padlinożercy w pełnym momencie filmu zachowali się jak gruba terrorystów (chcieli wysadzić w powietrze Stacje kosmiczną gdzie w środku byli ludzie )

ocenił(a) film na 10
vAkatsuki

Nie wiem która z stron ma racje czy Ludzie czy Padlinożercy a.e mi się wydaje ze strona co nazywa się Padlinożercy to dobra strona, a ta druga strona Korporacja Teta ,oszukuje i manipuluję ludźmi . sorki ze tak napisałem ale nie da rady edytować po 50 minutach ;/

vAkatsuki

Może poczekaj aż obejrzysz całość, dopiero potem snuj teorie?

ocenił(a) film na 7
vAkatsuki

jak wy film ogladaliście ? "padlinożercy" to ludzkie niedobitki...TET to obcy najeźcca a ludzie w nim to klony cruza i tej dupy z nim pracujacej

Kodzio_2

O rany, toż to oczywiste że on pisał to pewnie gdzieś w połowie oglądania ...
Aczkolwiek wyszła mu fabuła do innego filmu ;)

Może nawet już ktoś to nakręcił (zna ktoś tytuł?)

ocenił(a) film na 7
DarkShade

chociaż swoja droga ciekawe czym sie ludzie odżywiali jak drony nawet przy zabijały to dużo zwierząt czy roślin nie zostało...pewnie wyciągnęli z drona baterie i sobie farmę hydroponiczną zrobili :]

Kodzio_2

Kto to tam wie. Jedyne co wiadomo to to, że Jack znalazł sobie dolinke w której było i zielono i przytulnie. Uprawiać pewnie też się coś dało, a nawet jesli nie to konserwy mogli znajdowac.