PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=490788}

Nie bój się ciemności

Don't Be Afraid of the Dark
2010
5,2 29 tys. ocen
5,2 10 1 29065
4,4 5 krytyków
Nie bój się ciemności
powrót do forum filmu Nie bój się ciemności

PORAŻKA

ocenił(a) film na 5

Wziąłem dziewczynę na ten film do kina. Po seansie szczerze - było mi wstyd! Ale na koniec tylko uśmialiśmy się z tego filmu razem, w sumie to obejrzeliśmy całkiem niezłą komedię :) A dla was dziewczyny? Jak się ten gniot podobał? Komentujcie śmiało :)

ocenił(a) film na 1
fiddy

to ani komedia ani horror , stwierdzilam po wyjsciu z kinka ze trzeba wymyslic jakis nowy gatunek. gniot i tyle :D

ocenił(a) film na 7
mylenkaaa

nie był taki zły. Bez rewelacji, ale fajny.

ocenił(a) film na 1
Agg95

to obejrzyj sobie ten w nocy :) nwet w domu :D grave encounters :)

fiddy

Nie chcę by zbyt surowa w swej ocenie, ale grę aktorka Holmes oceniam nie wyżej jak 2/10. Do tego uśmiecha się tak, jakby miała lewostronny paraliż twarzy. Nie grzeszyła nigdy talentem aktorskim, ale to co pokazało w tym filmie to już poniżej krytyki...

ocenił(a) film na 4
fiddy

Żałuję, że się sugerowałam wczorajszą oceną na filmwebie ( film miał wtedy 7,7) Myślałam, że to będzie horror... W kinie prawie przysnęłam

ocenił(a) film na 4
fiddy

W sumie to teraz mało który horror w kinie jest dobry, czyli przeraża - byłam w te wakacje na trzech (naznaczony, oszukac przeznaczenie 5 i wlasnie nie boj sie ciemnosci) . Naznaczony i nie boj sie ciemnosci sa tego samego typu, że rozśmieszająca i na początku zapowiadają sie dobrze. Oszukac przeznaczenie to inna bajka, ale też nie powala. Tylko czekac aż cos naprawde wgniatającego w siedzenie sie pojawi, ale nie wgniatającego z obrzydenie z powodu dużej ilości krwi tylko z przerażenia!!

fiddy

A ja wróciłem z kina zachwycony. Podobała mi się fabuła, bałem się tylko momentami, świetna gra Bailee i dobry klimat jak zawsze u del Toro . Jestem jak najbardziej na tak, dostałęm wszystko czego oczekiwałem ;d

ocenił(a) film na 4
fiddy

Ja byłam przedwczoraj z młodszą siostrą (fanką horrorów) i niestety również mówię temu filmowi stanowcze "nie". Zwiastun był na prawdę przyzwoity i zachęcający, ale w całym filmie tylko jedna scena zasługiwała na naklejkę "horror". Mianowicie jedna z pierwszych, jeszcze przed rozpoczęciem głównej akcji. Wtedy miałam jeszcze nadzieję na coś lepszego... Niestety się zawiodłam. Moja siostra również. Po wyjściu z kina, kiedy zapytałam jak jej się podobało, poprostu się roześmiała. I niech ten kpiarski śmiech pozostanie recenzją rego filmu. Więcej nie trzeba...:/