Film jest interesujący, trzyma w miarę w napięciu i to dzięki przewidywalno-nieprzewydywalnej akcji i scenariuszowi. Widz przypuszcza, że wie, jak się film zakończy, ale... następuje ciekawy zwrot akcji, co daje filmowi wiele plusów.
Nicolas Cage to super aktor, Jessica Biel - bardzo atrakcyjna, spokojna, prawie melancholijna (co czyni ją jeszcze bardziej atrakcyjną). Sceny z Wielkiego Kanionu i słynnego "miasta-żarówki" dodają blasku scenerii historii, której morał stara się przekonać widzów, że prawdziwa miłość pogłębia dobre cechy w naszych charakterach i czyni nas lepszymi. Polecam każdemu, kto lubi Nicolasa Cage'a i lekko nierealne, dobrze opowiedziane historie.
mi film się nie podobał, ale może dlatego, że jestem uprzedzona do nicolasa cage'a i jego 'wiecznie-męczeńskiej-miny'. zakończenie niezbyt mi się podobało, w sumie wolałabym wiedzieć co stało się z ta bombą... ale to tylko moje zdanie :)
ale to tylko w jego śnie!
obudził się, pojechał z agentką.. a więc istnieje jakaś szansa, że da radę to wszystko zmienić.. czyli nie wiadomo jednak co stało się z bombą. ; )
Najlepszy był ryk zawodu na widowni, gdy po wybuchu bohater się obudził :D. Cóż, jakaś godzina filmu pokazana ,,bez sensu".
Cała akcja filmu jest nie do przewidzenia, ciekawe zakończenie. Polecam warto obejrzeć.