PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10052776}

Napad

2024
6,5 29 tys. ocen
6,5 10 1 29285
5,9 22 krytyków
Napad
powrót do forum filmu Napad

Niezły film

ocenił(a) film na 7

7 -może trochę na wyrost, ale na tle filmów naszej rodzimej produkcji ostatnich lat wygląda dobrze. Luźno powiązany z napadem na Kredyt Bank, nawet bardzo luźno.

użytkownik usunięty
mistan333

Właśnie to samo napisałem w swojej wypowiedzi haha. Dobry jak na standardy ostatnich lat. Wiadomo bez podjazdu do filmów typu psy.. Ale na wieczór można obejrzeć. Mi osobiście brakowało trochę akcji,dramaturgi.  By można poczuć było respekt do czarnych charakterów.

ocenił(a) film na 7
mistan333

Seriale kryminalne Polacy kręcą najlepsze

ocenił(a) film na 6
mistan333

Zakończenie musiało być inne niż w realu, jednak i tak wyszło zbyt przewidywalnie. Wszystko niby fajnie, lecz osobiście czuję jakiś niedosyt. Zasadniczo cała fabuła opiera się na postaci Gadacza więc myślę, że to Olaf powinien bardziej pociągnąć rolę. Lubaszenkę stać na większy wysiłek. Wyszło nieźle, ale nie bardzo dobrze. Lichota byłby lepszym Gadaczem w mojej opinii.

ocenił(a) film na 7
Raf KRK

Albo Chabior :D

ocenił(a) film na 6
iluvatar11

Zgadzam się, Chabior mógłby być w tej roli bardzo dobry.

ocenił(a) film na 7
mistan333

Ta historia przypomina jeden z odcinków Pitbulla gdzie ochroniarz grający go Jacek Braciak obrabił bank i wtopił się rozrwonaniem pieniędzy(3 panienki na raz,zostawianie po 1000zł napiwku)

ocenił(a) film na 7
mistan333

Dzięki za fajną ocenę, też mnie odpychają ostatnio polskie filmy ten polecają znajomi.... Chyba jednak obejrzę, nieukrywam że ta opinia mnie przekonuje :)