O podobnej fabule, o kobiecie i mężczyźnie, którzy się nie znoszą ale potem zakochują. No i z wątkiem przygodowym, żeby to nie było smętne romansidło :)
Ksiazki to nie ale filmy. 7 dni i 7 nocy, oswiadczyny po irlandzku, brzydka prawda, apartament dla dwojga, co sie zdarzyło w Las Vegas, Rodzinne Rewolucje, Słodkie zmartwienia, wielki podryw, licencja na uwodzenie.
W kazdycm z tych filmow na poczatku sie nie lubią ooo i jeszcze zapomnialam: och zycie, wychowac waylona, 27 sukienek.
Nie ma za co, zależy od gustu ale mi sie podobaja :) A wczoraj oglądałam jeszcze ten film: http://www.filmweb.pl/film/Turecki+dla+początkujących-2012-641436 i również para na początku sie nie znosi, kocham takie klimaty :) :) A i przyszłod mi do głowy jeszcze: Listy do Julii,Narzeczony mimo woli,Jak w niebie,Wyszłam za mąż zaraz wracam,Miłość z przedszkola,Dziewczyna z alabamy,przeobrażenie,fałszywy narzeczony,ta podstępna miłośc. :) Ale z tych co wymieniłam Oświadczyny po irlandzku najlepsze i apartament dla dwojga a i co sie zdarzyło w Las Vegas tam w tych filmach naprawde sie nienawidza a potem uczucie sie pojawia :)