PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 37 tys. ocen
7,3 10 1 37080
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

1. Yyyreek
2. Klątwa Doliny Węży
3. Bitwa pod Wiedniem
4. Botoks
5. Na układy nie ma rady
6. Smoleńsk
7. Kac Wawa
8. Wiedźmin

ocenił(a) film na 1
Krzys_Pe

Mimo wszystko ja bym widział ten tytuł w pierwszej trójce :P

Halun79

Tak mądry film jak "Na układy" jest gniotem? Wciąż aktualny 5 lat po premierze? Fajnie zagrany, sympatyczny, z sensem?
Widzę, że to co mówią i piszą o zmowie kilku recenzentów - hejterów, którzy na siłę negują ten film to jednak prawda. Na szczęście są tu jeszcze ludzie normalni, "niezrzeszeni" z żadnymi internetowymi klikami, którzy oceniają ten film uczciwie, bez żadnych uprzedzeń. Bardzo sympatyczne, życiowe kino, i taka prawda

Selree

nieudany trolling

Orlagura

Kolejne fejkonto Piotrka

antypit

Brawo orlagura/antypit onegdaj hizycc - niedziela, - 7 rano i już tu siedzisz! Hahaha

on nawet w wigilię o 6.40 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, ale zrzuty ekranu mamy w razie czego na pamiątkę

Jest niedziela, g. 13, a tu wpisy pana orlagury/antypita sprzed 5-6 godzin pod kilkoma negatywnymi komentarzami, bo wieczorem ktoś skomentował jakiś pozytywny

czyli - 13 odjąć 6 to wychodzi 7 rano! Hahaha
W niedzielę!!!!!

Kto z normalnych ludzi przez 6 lat zaraz po wstaniu z łóżka zapierd... na forum "Na układy", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czegoś nie skomentował, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...

a na forum "Kaca" to już od 11 lat

jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek pozytywny wpis i odczekajcie 15 min - pan orlagura na pewno się pojawi

ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha

jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo orlagura/antypit!

buhahahaha!!!

Bslagura

Brawo Jacek_Mch/Szeryf portalu/Bslagura/Jokopij/Perbees/Becomac/Cuuder - 14 popołudniu rano i już tu siedzisz! Hahaha

on nawet w wigilię o 10.25 się tu wpisywał, tylko admin te wpisy pousuwał 3 lata temu, ale Piotrek tych zrzutów ekranu w razie czego na pamiątkę nie zachował.

Jest niedziela, g. 15, a tu wpisy pana Jacek_Mch/Szeryf portalu/Bslagura/Jokopij/Perbees/Becomac/Cuuder sprzed 10-11 godzin pod kilkoma pozytywnymi komentarzami, bo wieczorem ktoś skomentował nieuczciwe zawyżanie ocen przez Piotra

czyli - 14 odjąć 11 to wychodzi 3 noc przed ranem! Hahaha
W niedzielę!!!!!

Kto z normalnych ludzi przez 6 lat prawie nad ranem zapierd... na forum "Na układy", żeby sprawdzić, czy ktoś tam wcześniej czego nie napisał mówiącego prawdę na temat Piotra, żeby w razie czegoś podbić negatywny post, żeby był pierwszy w "najnowszych"...

a na forum "Kaca" to już od 11 lat

jak chcecie się ponabijać z tego bidoka to skomentujcie co jakiś czas jakikolwiek negatywny wpis i odczekajcie 15 min - pan Piotrna pewno się pojawi

ja tak co parę dni robię i zawsze jest, jak na zawołanie, hahaha

jedyny, niezawodny, codziennie na warcie! Brawo panie Piotrze!

buhahahaha!!!

Piotrek,

jeszcze raz gratuluję pracowitości w tej nieuczciwej autopromocji.

ilość fejkowych 10-tek przytłacza

ocenił(a) film na 1
Krzys_Pe

Wielu szmir nie widziałem, ale moje top 3
1. Na układy nie ma rady
2. Kobiety bez wstydu
3. Kac wawa

Krzys_Pe

Kac Wawa jest najgorsza, to dlaczego tak wysoko jest?

antypit

kac wawa to paźdzerz wśród paździerzy

protip07

jeszcze smolensk

olagura

smoleńsk najgorszy

SzymonOct

zgadzam się

Orlagura

NADAL TAK JEST

Orlagura

Piotrek nadal to robi

Krzys_Pe

Pomyliłeś ranking. to jeden z najlepszych filmów ostatnich lat, bo życiowy, wciąż aktualny i bardzo fajnie zagrany. I taka prawda znafco

Selree

Piotrek, przesadzasz z tym wychwalaniem się

Orlagura

ach ten Piotrek