PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7967}

Na fali

Point Break
1991
7,1 41 tys. ocen
7,1 10 1 41088
6,9 26 krytyków
Na fali
powrót do forum filmu Na fali

Filmy o surfingu

ocenił(a) film na 10

zna ktos jakies filmy o surfingu jesli tak to prosze o napisanie tytulow, szukam dokladnie jednego....mianowicie mlody koles znalazl sie na hawajach tam kompletni zielony uczy sie surfigu i starszego goscia ktory pokazuje mu co znaczy "duch oceanu":)...film byl juz w tv, ale nie pamietam tytulu:(

housedj

Próbowałem zmależć w 'pajęczynie' zanim dodam swoje pytanie, ale rzeczywiście informacji brak (czyt.źle szukałem) - jedyne co mi wyskakiwało to jakiś niezbyt pozytywnie oceniany Surf Nazis Must Die. Za mało słów kluczowych do permutacji searchu, to ten ból - podobnie jak w moim znaku zapytania, w którym jeden z surferów jest chory na raka, a trzech pozostałych porywa go ze szpitala, wciąż posępnego, na ostatni wypad hipisowskim busem z dechami na wybrzeże, żeby w końcu przełamać lody zdjęciem czapek, kiedy to okazuje się, że cała trójka też ma ogolone łepetyny... Również tytułu brak.
(?)

ocenił(a) film na 10
housedj

Into the Blue (2005) - film nie dokładnie o surfingu, ale ducha oceanu tu znajdziesz.

ocenił(a) film na 7
housedj

Zajrzyjcie pod:http://imdb.com/keyword/surfing/

El_Libertador

No i wie ktoś co to za film z tą akcją, gdzie ogolili głowy, żeby ich chory na raka kumpel się nie wyróżniał? (Lista ok, bo do wyboru do kolory, ale nie ma tam tego filmu)

guest10

No ja równiez zaciekle szukam tego filmu,piękny był....Kiedyś widzialam go w tv,ale niestety nie pamietam tytułu.Wiesz juz moze co to za film?

guest10

No ja juz wiem.Znalazlam!!!Ten film o kolesiach,którzy wyruszaja z chorym na raka kumplem nad ocean nosi tytuł "Ocean tribe".Uff...a co sie naszukalam to juz moje,ale było warto :-)

natapi78

Ocean Tribe, dokładnie! Dobra robota.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

natapi78

Może wiecie gdzie można dostać napisy do tego filmu?

ocenił(a) film na 8
housedj

Wysoka Fala - In God's Hands to jest najlepszy film o serfingu wszystko inne narazie umyka temu widowisku ....

housedj

Proszę bardzo: North Shore, Blue Crush, Riding Giants, jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę

ocenił(a) film na 10
wilk_84

dzieki za tytuly juz kilka obejzalem terez tym bardziej musze sprobowac tego sportu:D:D

ocenił(a) film na 10
housedj

Jeszcze Wielka Środa, ale nigdzie nie można jej dostać.

KamiLPArsenal

Jedyny jaki przychodzi mi na myśl to Lords of Dogtown :P

ocenił(a) film na 8
housedj

Blue Crush 1/2 , Soul Surfer, Highwater

housedj

polecam film "Nazistowscy surferzy muszą umrzeć" :P

housedj

"Surfer, Dude"

housedj

hej opis sie zgadz i chyba ci chodzi o ten film,,Johnny Kapahala: Z powrotem na fali / Johnny Kapahala: Back on Board (2007),, jak bys znal trn film ttez mi pomuz http://www.filmweb.pl/forum/filmy/szukam+tytulu+filmu,2015764

ocenił(a) film na 10
housedj

Chasing Mavericks 2012.

ocenił(a) film na 7
housedj

Tony Hawk's Surfing

housedj

Czas serferów :))

housedj

Nie wiem czy temat wciąż aktualny, ale o surfingu świetny jest "Otelo Burning"

ocenił(a) film na 6
housedj

Myślę, że mógłbyś się zainteresować - http://www.filmweb.pl/film/Kr%C3%B3lowie+Dogtown-2005-114883