..ale oglądać i tak nie warto, bowiem lepszych akcji można się spodziewać jadąc w nocy pustym autokarem z Zamościa do Biłgoraja lub siedząc na stypie u łysej Haliny z Bożej Wólki.
Ja pierdzielę, w ogóle nie zarejestrowałem podczas oglądania, że gra tu Eric Roberts, tak czytam Twój komentarz i "wtf??". Aż musiałem obsadę sprawdzić, bo kompletnie nie pemiętam granej przezeń postaci.
wy i te wasze akcje pojscane i posrane, a np. JCVD czy AŻ DO ŚMIERCI ? albo SKAZANY NA PIEKŁO
"Aż do śmierci"? Hmm ..nie widziałem jeszcze, ale gra w nim urocza Megan Fox, więc na pewno zobaczę na dniach, a co do "Skazanego na piekło", to naprawdę nic ciekawego, tania podróbka Boyki
Kolego tylko że undisputed z boyka jest z 2006 , a In Hell z JCVD z 2003 . Więc nie ma mowy o podróbce , bo tamten film wyszedł pierwszy.
Darkness of man...Flaki z olejem. Totalna porażka. Nieporozumienie. DNO. Jeżeli JCVD takie trociny ma robić...Niech Idzie Na Emeryturę.
On nie może sobie pozwolić na emeryturę, bo rozrzutna żona i dorosłe, lecz nieusamodzielnione dzieci, ciągną od niego kasę na potęgę.