Czy według Was Hardy zagra odpowiednio Bane? nie wygląda mi na jakiegoś olbrzyma a
Bane właśnie takie był... jak będzie to wyglądać ?
Polecam ten film:
http://www.filmweb.pl/film/Bronson-2008-480582
Po nim jestem przekonany że będzie dobrze.
Kwestia filmowania, batman też nie jest wysoki, a to nie przeszkadza, w zwiastunie idąc po schodach miałem wrażenie iż trzęsie się pod nim idąc i że jest o głowę wyższy od batmana, trzeba poczekać na film.
Druga sprawa, że bane to też nie taki koksu, batmana pokonał w knightfall tylko dlatego iż wykończył go psychicznie i fizycznie, najpierw uwalniając wszystkich z arkham, a potem dając mu do zrozumienia że się wypalił, a gdy potem powrócił to położył bane'a bez większych problemów...
nie wiadomo też jak to rozwiążą w filmie, widzieliśmy w spoilerach ucieczkę z więzienia i to jak batman walczy z bane'm... batman nie wyglądał na przerażonego, a znowu w zwiastunie ledwo się trzymał na nogach i wycofywał, a bane szedł na przód na niego.
lepiej żeby bane był bardziej ukazany jako wróg psychologiczny a nie tak jak miało miejce w filmie batman i robin . jestem spokojny że nolan dobrze odwzoruje tą postać
A dlaczego w ogóle bierzesz pod uwagę batman i robin o_O
I w ogóle to bane to raczej nie aż tak postać psychologiczna, co prawda jest inteligentny itd, ale jego największym atutem jest znajomość sztuk walki i venom
wedłóg mnie lepiej by było gdyby bane był bardziej inteligetniejszy niż silniejszy
Joker był inteligentny. Bane oczywiście też powinien, ale też powinien być taki napakowany.
A czy ja mówię że nie, przecież napisałem, iż w komiksie "ZŁAMAŁ" go psychicznie i fizycznie i fizycznie nie chodzi mi o to że złamał mu kręgosłup, ale o to iż poprzez intensywne działanie jako batman, musiał co noc robić łapankę na uciekinierów, do tego siadała mu psycha, bo gdy wrócił do formy to jakiś czas później załatwił bane'a.
Jeśli chciałeś tak po prostu wyrazić swoje zdanie, to mogłeś się podpiąć pod autora tematu i wtedy to by oznaczało, a tak oznaczało że odpowiadasz mi ;)
Z tego co pamiętam, to Azrael, który zastępował Batmana pokonał Bane'a. A kiedy Bruce został uzdrowiony przez Oracle, czyli Barbarę Gordon, rozprawił się z Azraelem...
A Bane jest jednym z moich ulubionych przeciwników Batmana i też bardzo liczę na dobre odwzorowanie tej postaci. Nie zaszkodziłoby też dodanie Trogga, Birda i Zombie ;-)
ta, Bane wcale nie taki koksu, popatrz sobie na dane zaczerpnięte z komiksów
http://www.batcave.stopklatka.pl/index2.php?id=postacie/batman
http://www.batcave.stopklatka.pl/index2.php?id=postacie/bane
Bane o jakieś 19cm wyższy i o 63,5 kg cięższy ...
no tak wygrał bo go wykończył itp. no ale jak już wiadomo to batman jest głównym bohaterem i to on zawsze wygrywa więc to tylko gdybanie
jakbym na ulicy zobaczył jednego z tych dwóch to bardziej bym się Bane przestraszył bo w sumie batman to normalnie wygląda a Bane to naprawdę przy koksowane bydlę ;)
Po co mi te biosy jakbym nie znał na pamięć tych postaci :/
ps: koksu w sensie potężny w sensie: siła, znajomość sztuk walki, inteligencja... nie w sensie jak wielki jest bane na wzrost... o_O
"ps: koksu w sensie potężny w sensie: siła, znajomość sztuk walki, inteligencja... nie w sensie jak wielki jest bane na wzrost... o_O"
siła - piszę że kilkakrotnie , nawet bez jadu przewyższał zwykłych ludzi a także sportowców, znajomość - o tym nie pisali ale tez pewnie umiał się naparzać, a inteligencja to także nie zwykły debil ale naprawdę inteligenty człowiek
widocznie niezbyt to znasz jak taka nieznajomość z Ciebie kipi
Umiesz czytać ze zrozumieniem? wszystko pisałem z perspektywy pierwszego i drugiego spotkania batmana i bane'a, a z tego co widzę, kopiujesz bios, więc... daj sobie siana, jak znasz te postaci tylko z biosu...
Przeanalizujmy znawco:
bane tworzy plan, wykończyć batmana psychicznie i fizycznie, potem go dobić... plan się udaje.
Spotyka się z jpv, ten wyciera nim podłogę i ratuje się tylko venomem, a gdy go traci, nie jest w stanie nic zrobić, gdy mierzy się w innej już historii jeszcze raz z batmanem, ten także wyciera nim podłogę.
Jak myślisz dlaczego? dlatego że był i inteligenty i silny, co zaznaczyłem jak WOŁOWI, czy może dlatego że taki był, ale nie aż tak jak Batman, co też zaznaczyłem jak WOŁOWI...
clear?
tak umiem czytać ze zrozumieniem i wolę wierzyć komuś kto napisał wszystko ze spokojem a nie jakieś napalonemu debilowi co jara się batmanem i nie daje dopuścić myśli że mógł przegrać...
clear ??
wszystkie cechy o bane co tam znalazłem , uzyskały potwierdzenie na innych portal i ludzi którzy czytają komiksy ale oczywiści jakiś trep z internetu wszystko wie lepiej ...
clear ?
1. Debilem to cię poganiano gdy wybierałeś gnój w mojej rezydencji.
2. Trepy to ty czyściłeś mnie gdy wracałem z ccsd.
3. Co? obejrzało się kilka batmanów, posiedziało na forach i chce się kłócić z kimś kto regularnie czyta dc, marvel, dark house? powodzenia.
1. W twojej rezydencji ? oj widać że schizofrenie nadal masz
2.Ja tobie ? Haha, chyba na odwrót i to własną krew wylizywałeś bo wieśniaku podskakiwałeś
3. Tak, poczytałem forum i wolę wierzyć tam ,gronie osób co regularnie osób niż tobie
1. I jedyny punkt, rybka mnie to co o mnie uważasz, a sądząc po tym jak rzucasz debilami na lewo i prawo masz góra 15 lat, więc napisz następny post by postawić na swoim i kończę z tobą dyskusję, bo nie ma nawet o czym... gość kłócący się na temat komiksów których nie czytał... geniusss....
no nie czytałem ale opisy wystarczą, wiesz może nigdy nie gadałem np. z aleksandrem wielkim ale o jego życiorysie czytałem więc chyba rozumie aluzje dzidzia ?
oj jestem starszy
no tak najlepiej zakończyć dyskusję jak się niczego nie umie udowodnić ignorancie, Ty pierwszy mnie obraziłeś więc ogarnij się, wypij kubusia i lulu dzieciaku ...
Wiesz masz rację, możemy tak wieczność, bo:
1: Nie umiesz pisać jak człowiek.
2: Dzidzia: Aleksandra nie poznasz, ale komiksy tak, są dostępne caaały czas i wiesz co? jak następny raz co spróbujesz porównać, albo zgrywać mądrale to zastanów się czy nie zrobisz w ten sposób z siebie durnia, bo coraz bardziej to widać.
3: Możesz być starszy, emocjonalnie zatrzymałeś się na 15.
4: Czego udowodnić? że kłócisz się z ludźmi którzy czytają te historie o których mówią, a ty za podstawę masz: bo ja czytałem forum, na jakim ty świecie żyjesz gościu? ludzie to czytają i leją z ciebie...
1. umiem pisać jak człowiek
2.oj i teraz Ci powiem że szybko przejrzałem filmy na yt i widziałem popis Bane, jakieś anse ?
3. No ty się zatrzymałeś na 5
4.no tak, leją ale z Ciebie ;) , i wolę już wierzyć kilku forum niż osobie twojego pokroju która frustruje się po byle obrazie , no żałosny jesteś :)
1. Tak widać to po interpunkcji i rozpoczynania zdania od dużej litery.
2. :o nie mam pytań, zatkało mnie jak ludzie mogą być głu... wróć mało inteligentni...
3. Aha...
4. yhm...
1. nie będę traktował serio rozmowy z kimś twojego pokroju
2. no nie musisz mieć pytań tylko bądź świadom że teraz przeczytałem i mam nadal takie samo zdanie i uznanie bane za ciecia i ze batman nim wycierał podłogę jest idiotyzmem
3.nu
4.tak
1. Wspominałeś ostatnio że uciekam bo brak mi argumentu... mam deja vu...
2. Tak, w końcu... czytałeś o tym na forum... dobrze żeś nie czytał komiksów bo byś byłw takim błędzie jak ja... hahaha ;)
3. To nie jest zabawa na jęki i ziewy, to były równie mocne odpowiedzi, co twoje riposty ;)
1. Tak w skrócie... czy jesteś normalny? odpowiadałem aha gdy bez sensu ripostowałeś, więc ty też będziesz tak pisał gdy z sensem piszę ci coś, na co nie umiesz odpowiedzieć? w jakim ty świecie żyjesz?
2. Yyy tak... nie wiem o co ci chodzi, ale i tak się zgubiłem, przy tym iż wiesz więcej bo czytałeś na forum ;) hahaha
3. Dam ci darmową lekcję, na resztę do szkoły. Odpowiedź = riposta "dzidzia"...
Jak dla mnie Hardy będzie idealnym Bane,m. Na pewno lepszym niż , sterydożerny tłuk pokroju The Rocka lub Vina Diesla jeśli by dostali tą rolę.
Dlaczego obrażasz the rock'a i vin'a? każdy gra inne role, aczkolwiek uwierz mi, że spisali by się w tych rolach gdyby zostali dobrze poprowadzeni, a "tłuk" który grał bane'a wcześniej zmarł po premierze filmu, więc daj se siana...
Nie rzucaj się tak facet - wyraziłam tylko i wyłącznie swoje zdanie. I moim zdaniem nawet dobrze prowadzeni nie podołali by roli Bane,a. Co najwyżej mogliby zagrać Killer Croca. I nie wyjeżdżaj mi tu z pokraką z ,,Batmana i Robina'' , to nawet nie był aktor i zresztą podzielam twoje zdanie co do tamtego pajaca.
Sam se daj siana...
Jakie "moje zdanie", ja nie uważam, iż było to pajac, jakbyś był lepiej doinformowany to byś wiedział, dlaczego powstał batman i robin i dlaczego był taki, a nie inny, a vin czy rock, poradzili by sobie z rolą bane'a, mają doświadczenie na ekranie i nigdy jakoś nie kuli w oczy że grają tragicznie, tutaj też byś imo sprawdzili.
A ty se daj wody i się nią udław.
ps: twoje zdanie? "rock i diesel =tłuk", tak, super...
To jest twoje zdanie, człowieku. Po prostu uraziłeś mnie tamtym,, daj se siana'' . Nie lubię jednych aktorów, ty nie lubisz drugich i jesteśmy kwita.
Twoja sprawa. A co do Cruise,a to mimo swych wyskoków i tak jest stosunkowo niezłym aktorem. Ale myśl tam sobie i pisz o nim co chcesz, mamy wolność słowa.
P.S: I daj mi wreszcie spokój z tym wytykaniem mi jak określiłam Diesla i The Rocka , bo i tak nie cofnę swego zdania - jak ja nie zmuszam ciebie do zmiany twoich poglądów co na niektórych aktorów.
hardy by na batmana by pasował jedyna jego wada jest to ze za chudy ale mozna zrobic fotomontaz
No , tak ;) A ostatnio spotkałam się gdzieś z newsem, że na następcę Bale,a w kolejnym restarcie Batmana rozważają Kellana Lutza - serio. Co ty na to? Mi się on ewentualnie kiepsko widzi jako Gacek.
Hmm, ciekawe. A masz może propozycje na nowego Jokera, Alfreda albo Jima Gordona?
Joker - Hugo Weaving
Alfred - Dawid Bowie
Gordon- Bryan Cranston
A kogo masz chociażby na Harley Quinn,Poison Ivy, Dwie Twarze, Husha lub Hugo Strange,a? Bo ja:
Harley - Zooey Deschanel
Poison Ivy - Jessica Chastain
Dwie Twarze - Paul Bettany
Hush - Edward Norton lub Leonardo DiCaprio
Hugo Strange - Robin Williams
harley kirsten dunst
trujacy bluszcz bryce dallas haward
dwie twarze ben affleck albo matt damon w ostatecznosci keanu reeves
hush moze byc edward norton
hugo strange tu by pasowal ktos jakby malkovich albo patrick stewart
O tak! Malkovich z tym swoim głosem byłby w tej roli idealny. Idziemy dalej?
Strach na Wróble - Nicolas Cage
Killer Crock - Michael Clarke Duncan
Brzuchomówca - Michael Emerson
Black Mask - Ralph Fiennes
Ras,h Al Ghul - Daniel Day -Lewis
Mr. Freeze - Clancy Brown
Pingwin - Philip Seymour Hoffaman
Talia al Ghul - January Jones
A twoje propozycje?
strach na wroble tu ktos taki jak christopher loyd
killer crock moze bill goldberg
brzuchomowca ten z pily jigsaw