Zalozyli mu wiesniacka maske. Czemu nie wyglada tak http://images.wikia.com/batman/images/b/b4/BaneJS.jpg Powinien byc sporo wiekszy!
Poza tym Bane był sługusem Jokera a nie glowna postacia i jak bylo widac w poprzednim Batmanie nie grzeszyl inteligencja ;D Zobaczymy jak im to wyjdzie.
Maska wygląda świetnie więc nie wiem do czego można się tu przyczepić, poza tym Bane wg komiksów nie był takim pustakiem jak w filmie " Batman i Robin " a wręcz przeciwnie był bardzo inteligentny. Hardy jest świetnym aktorem a masę i tak ma już imponującą i raczej nie byłoby sensu wybrania do roli Bane'a jakiegoś kulturysty bez umiejętności aktorskich. Co do filmu to będzie jeden z TOP 2012.
Ogarnij trochę temat filmu a nie piszesz bzdury
To zdjęcie pochodzi z "Batman i Robin", chyba z jednego z najgorszych po "Plan dziewięć z kosmosu" filmów w historii kinematografii. A poza tym Bane nie był sługusem Jokera! Mogę wiedzieć skąd to wytrzasnąłeś takie głupooty. Bane był bardzo inteligentny, siła nie była w cale jego głównym atutem. To debil Schumacher wypaczył tę postać, robiąc z niej bezmózgiego goryla Poison Ivy. Doprawdy marna prowokacja.
Ja i tak pewnie kupie postać Bane Nolana ale czemu nie można troche ponarzekać : P. Maska jak dla mnie średnia zależy jakie ujęcie ale prosze sie przyjrzeć http://www.filmweb.pl/film/Mroczny+Rycerz+powstaje-2012-506756/photos#picture-7 bez niej jakos j nie budzi u mnie postarchu większego, ''zwykły facet'' . Mógłbym też powiedzieć ze gdyby to nie była ostatnia część Nolan wziąłby sobie kogoś innego na tapetę z czarnych charakterów, ale do wizji jaka wykreował pasuje dobrze.
NA TYM ZDJECIU Bane WYGLAA JAK ZWYKŁA C**A. Hardy stwoerzy porzadną kreację, a nie jakieś wygłupy.
Batman i Robin-świetny film nie wiem co do niego masz KamPlayer, świetne kostiumy, schwarzeneger, trujacy bluszcz, batgirl - czego chciec wiecej nie wiem czy byla tam kobieta-kot?
Z Hardych wole juz Jeff'a Hardy'ego. A do Bane'a najlepiej pasowalby Robert Burneika ;)
O gustach się nie dyskutuje, ale koledzy mają rację, że B&R to była szmira. Potwierdza tofakt, iż sam reżyser przepraszał za ten film, a Clooney określił życiową pomyłką.
Bane był sługusem tylko w BiR. Postać pochodzi z komiksów, z których wiele ma miano kultowych. Tam Bane nie był niczyim sługusem, był bardzo brutalny i inteligentny. Taki sam będzie w tDKR. Musisz się troszeczkę dokształcić jeśli chcesz publikować takie opinie.
Zachwalasz BiR a nie wiesz czy występowała tam Catwoman? Tu Cię podejrzewam o trolling.
Kto zagra pierwotną wersję Bane przed podaniem Venomu? Odchudzą komputerowo Hardy'ego, czy dadzą nam innego chudszego aktora?
Nic z tych rzeczy. Bane w tDKR nie będzie nabierał masy mieśniowej od venomu, bo to niedorzeczne i gryzłoby się z klimatem filmów Nolana.
Bane będzie miał dużo siły (ale nie ponadludzkiej) będzie inteligentny i brutalny. Venom podobno ma uśmierzac mu ból więc pewnie nie będzie czuł ciosów Batmana więc od komiksowego pierwowzoru aż tak daleko nie odejdzie.
Pewnie będzie miał problemy z agresją, może przez jakiś dodatek do venomu?
Zobaczymy.
Kiedyś chodziły zdjęcia zabawek z tDKR i na jednym z nich Bane miał jakiś egzoszkielet; może w ten sposób osiągnie ponadludzką siłę i będzie rzucał batmanem jak kukiełką.