No sorry,ale kiepski wybor - boskiej Michelle Pleiffer to Anne moze najwyzej buty czyscic . Poza tym nie ta uroda i klasa.
No to po raz kolejny sie okazuje,iz pan Nolan nie potrafi dobrze dobrac aktorek do rol w filmach o Batmanie .
Ciekawe tylko dlaczego :)
Jeszcze nie wystąpiła w tej roli, a tu od razu krytyka. Po co oceniasz aktorkę po roli w której jeszcze miała szansy wystąpić ?
Zgadza się. Poza tym skąd wiesz, czy nie będzie miała trochę innej historii niż ta grana przez Michelle Pfeiffer? Przypominam że oryginalny Joker (zarówno w komiksach, jak i filmie Burtona z 1989 roku) swoją kredowobiałą twarz i zielone włosy zawdzięczał kąpieli w chemikaliach, a ten z "Mrocznego Rycerza" miał tylko make-up i farbę do włosów. Czyli był poniekąd "inną" postacią, a mimo to Ledger wykreował tę postać o wiele lepiej niż Nicholson (którego naprawdę wysoko cenię). Tak więc odwołując się do wypowiedzi poprzednika, wstrzymaj się z oceną póki nie obejrzysz filmu.
oo nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie, Nolan nie rób takich rzeczy, w Twoim filmie nie ma miejsca na robinów, kobietów kotów, banów i tym podobnych postaci, dr hugo strange albo człowiek zagadka.. nic innego
Nie ten typ urody?
Koleś, skończ pierdzielić, bo gó.wno wiesz o komiksach.
http://vacuumboy9.com/tlh/1p6.jpg
Masz Selinę Kyle, pajacu. W swojej małoletniej główce wykreowałeś sobie blondynkę z filmu Burtona, u którego wszystko było inne niź w komiksie. Więc nie pisz "nie ten typ urody" bo się ośmieszasz.
To że mam inny inne zdanie na temat Kobiety Kot to nie znaczy że masz prawo mnie przezywać i nie muszę się z twoim zdaniem zgadzać każdy ma inne gusta i powinniśmy to uszanować .
Naprawdę jesteś zamulony. Co ma do tego gust?
Typ urody? To nie jest TWOJA OPINIA, to powinien być FAKT. Fakt, bo jeśli już o tym piszesz, to podeprzeć musisz czymś ten argument. I tak strzelasz sobie samobója, bo typ urody przemawia za Hathaway. Popatrz sobie, jak wyglądała Kyle w komiksach.
Już wypowiedziałem się na temat urody Hathaway (oceniam jej urodę a nie jej talent) i powinieneś to uszanować każdy ma prawo do innego zdania .
Ty debilu, serio nie masz pojęcia o czym piszesz?!
Typ urody, palancie, to nie twoja osobista opinia. Hathaway może ci się nie podobać, ale kiedy piszesz o typie urody pasującym do Seliny Kyle/Catwoman to wychodzisz na totalnego kretyna nie udzielającego się w temacie, na który nie ma pojęcia. Spójrz sobie jeszcze raz, pajacu, na obrazek z komiksu i zastanów się co wypisujesz.
Nie musi ci się podobać, żeby pasowala do roli.
Lepiej już nie odpowiadaj. Błaźnisz się. Nie rozumiesz swoich postów i nie rozumiesz postów napisanych przez resztę.
Jesteś idiotą.
Jeżeli ty używasz tylko takich słów jak kretyn , pajac, debil żeby udowodnić swoich racji to gratuluje widziałem ten obrazek do którego wysłałeś mi linka ale każdy ma prawo do swojego zdania (i nikt nie musi się z nim zgadzać) Czy zawsze musi być twoje na wieszku ? bo zachowujesz się jakby powinno
Nie, nie muszę ich używać. Po prostu z kretynami nie potrafię rozmawiać inaczej.
Znowu nie rozumiesz o czym ja pisze. Hathaway nie musi ci się podobać, nie musisz się zgadzać z Nolanem... ale na Boga, nie pisz, że to nie ten typ urody bo ten argument jest śmieszny. Właśnie z powodu typu urody idealnie pasuje na Selinę Kyle. Łapiesz, czy za daleko masz do głowy?
Twoje teksty są dobijające rozumiem co piszę dla twojej wiadomości i zdania nie zmienię ( choć twoje zdanie szanuje) a ty widocznie mojego nie nie każdemu musi pasować uroda Hathaway do roli Kocicy i nikogo od tego nie wymagam ale nie piszę takich ,, durnowatych tekstów jak ty'' jakby ci ktoś za to płacił
Gdyby mi ktoś płacił za talent do gnojenia łosi, byłbym bogatszy od Gates'a.
To, że tobie nie pasuje, nie znaczy, że jej typ urody ją skreśla, ty nierozumny człowieku. Zrozum to w końcu, pacanie. W dupe mam twoje zdanie, po prostu nie używaj pewnych określeń, bo wychodzisz na debila.
Pojąłęś? Czy ciągle nie kminisz o czym piszę?
Nie musi ci pasować. Po prostu nie pieprz, że to nie ten typ urody, ośle.
Dobra daruj sobie a zdanie każdy ma własne i każdy ma prawo do wypowiedzi nie musi ono być zgodne z twoim a ty usiłujesz żeby tak było czy już w takim razie każdy powinien mieć takie same zdanie jak ty ? po z twoich wypowiedzi właśnie można to wywnioskować
Jpd...
Serio? Serio jesteś aż tak głupi?
Tutaj nie chodzi o moje zdanie, koleś. Tutaj chodzi o głupoty, które wypisujesz.
Naprawdę jesteś tępy, nic do ciebie nie dociera. Nie zrozumiałeś ani jednego z moich postów...
I zacznij używać znaków przestankowych, bo to aż razi po oczach. Fakt, to forum internetowe... ale ludzie na ciebie patrzą, a inni kretyni wzorują się na tobie. Staraj się więc trzymać jakiś poziom, w zeszytach w szkole też tak pisałeś matole?
Jak tak cie to razi to ku.rwa nie odpisuj wiem co wypisuje mam takie zdanie i go nie zmienię nie podoba mi się uroda Hathaway ( jeżeli ci to niepodobna to masz problem i porostu nie odpisuj jak ci coś nie-odpowiada) Hathaway nie ma ,, tego czegoś'' co powinna mieć Kobieta Kot
Kur.wa..
Jesteś totalnym debilem. Przykro mi to mówić, ale jesteś tak głupi, że Jessica Simpson przy tobie wyglądałaby jak pieprzony Einstein. Nie zrozumiałeś ani jednego z moich postów i ciągle pieprzysz o tym samym, najwidoczniej do tej pory nie masz pojęcia co miałem na myśli.
Gdybym był wierzący, modliłbym się za ciebie, bo rzadko spotyka się takiego kogoś jak ty. Nie poszedłeś wraz z ewolucją i twój małpi móżdżek nie rozwinął się.
Najlepiej przeczytaj sobie raz jeszcze wszystkie posty i na własne oczy przekonaj się, jak tępy jesteś.
Jednak potwierdziło się że używasz takich tylko słów jak debil, pajac, głupek, tępak jeżeli tak ma przebiegać twoja dyskusja to ja sobie ją podaruje bo zaraz i tak usłyszę te same żałosne ,, dobijające'' słowa z twoich ust
Sawyer może trochę przeholował z tym wku.wieniem, ale trudno mu się dziwić, skoro uparcie nie chcesz zrozumieć o co mu chodziło. Ty mówisz o gustach i racja, nie każdemu Hathaway musi się podobać, ale tu chodzi o TYP URODY. Anne Hathaway przypomina fizycznie Catwoman z komiksu o wiele bardziej niż np Michelle Pfeiffer i z tym się nie dyskutuje, bo to widać gołym okiem i twój gust nie ma tu nic do rzeczy.
tak btw. to uważam że Hathaway nie ma szans na przebicie Michelle, która była w tej roli genialna.
Przypomina fizycznie Catwoman ( to fakt) ale to to że aktora z wyglądu przypomina Kobietę Kot nieznaczny że dobrze wcieli się w bohaterkę i wątpię czy przebije moim zdanie także genialną Michelle - na pewno będzie będzie to trudne dla Hathaway zadanie
Też myślę, że nie da rady zagrać lepiej niż Michelle, ale nie należy jej skreślać z góry.
Masz racje poczekam do filmu - i potem ocenie miejmy nadzieje że reżyser Christophera Nolan ,,wyciśnie z niej'' jak najwięcej aby dobrze wcieliła się w Kobietę Kot
obawiam się że ona je jest aktorką która może włożyć w tą rolę coś swojego pasujęcego do kota.... według mnie powinna to być A. Jolie gdy na nią patrze odrazu widzę ją w tej roli no ale zobaczymy
Przestańcie już z tą Jolie... ani ona młoda, ani.......... młoda...
xD
Kiedyś moze coś tam, ale co wy wniej takkociego widzicie?
Ludzie dajcie spokoj,po co sie od rau klocic i wyzywac?
Kazdy ma inny gust ,wiec badzmy troche zdystansowani,ok?
tyle, że to nie jest kwestia gustu... hathaway idealnie pasuje do tej roli - gęba, wlosy, figura - proporcje - wszystko sie zgadza , a do tego niezła aktorka w przeciwieństwie do toma hardiego, który ze swoją posturą równie dobrze mógł by grać robina... (chybam że go jakoś komputerowo powiększą czego sobie nie wyobrażam ;) )
overall, dokładnie.
Nie musi się podobać wszystkim, to już jest kwestia gustu. Patrząc jednak na komiks i Selinę Kyle oraz Hathaway, to jest ona idealnym wyborem. A do tego ma talent, więc Nolan nie sugerował się jedynie wyglądem zewnętrznym.
IMO Chris wyciągnie z niej na wierzch wszystkie zwierzęce instynkty i cechy charakteru :D
oglądałeś z nią chociarz jeden film którym dobrze zagrała??
widzę w niej coś bo jest w jej grze coś....a po za tym co spokojnej roli nie ona ale KOBIETA KOT w sam raz dla niej
Forrest00
Koleś, weź to napisz jeszcze raz na spokojnie, bo nie rozumiem. Pisałeś, jakby ci ktoś przy tym palnikiem tyłek przysmażał...
tak żebyś zrozumiał to moim zdanie Hathway jest za spokojna i milusia do tej roli... tu potrzeba coś w stylu Jokera śp. Heatha Ledgera tu potrzeba czarnego charakteru!!!!
beznadziejny obrazek, pewnie z jakiejś "nowszej" serii dla małolatów jak ty, normalni ludzie się nie wyzywają...
I pisze mi to koleś, który dał 10 Transporterowi i Aliemu G?
Idź, idź stąd. Nie będzie mnie szczeniak pouczał. Jestem dupkiem i chamem i dobrze mi z tym, nie potrzebne mi umoralniające gadki na forum. Nazywam rzeczy po imieniu i stąd często nie przebieram w słowach, po prostu jestem ponad większością tego portalu <między innymi tobą>.
Spadaj, synku.
NIee czemu ona :/ zawsze będzie mi się kojarzyć z jej słodkimi głupkowatymi rolami zakochanych nastolatek :/ Wiem, że zagrała w wielu "normalnych" filmach ale niestety dla mnie zostanie ten przykry niesmak :/
A jaki jest typ urody Catwoman? Bo ja widziałem już chyba z 6 czy 8, w zależności od reżysera/rysownika...
Jedna była nawet czarnoskóra...
Powiem krotko - jak dla mnie zagrala dobrze ale nie rewelacyjnie wiec nie rozumiem tych zachwytow...