PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200116}

Most do Terabithii

Bridge to Terabithia
2007
7,3 119 tys. ocen
7,3 10 1 118977
6,3 11 krytyków
Most do Terabithii
powrót do forum filmu Most do Terabithii

moze ktos ma tekst wierszu Leslie który recytowała w szkole
bardzo mi jest potrzbeny
moze temat juz był ale prosze o odpowiedz
(mówiąc o filmie jest arcydziełem ogladałem go już kilkanaście razy a i tak wzruszam sie gdy Leslie umiera. jestem kolekcjonerem i mma prawie wszystkie rzeczy z filmu a nawed ksiazke)

ocenił(a) film na 10
Melanzek

"Ostrożnie płynę do przodu w dzikim, pięknym i nieznanym świecie głębi. Unoszę się w ciszy, którą przerywa jedynie mój oddech, nade mną jest tylko połyskliwa jasność. Stamtąd przybyłam i tam wrócę kiedy skończę. Jestem w morzu. Nurkuję pod wodą. Zanurzam się głębiej wśród pomarszczonych skał i mrocznych wodorostów. Głęboki błękit, gdzie czeka ławica srebrnych rybek. Kiedy płynę przez wodę, wypuszczam bąbelki. Unosząc się w gorę kołyszą się jak meduzy. Sprawdzam powietrze. Nie mam dość czasu, by wszystko obejrzeć. Dlatego nurkowanie jest wspaniałe."

Również uwielbiam "Most...", widziałem go wiele razy (i wiele razy zamierzam jeszcze obejrzeć). To mój ulubiony film, prawdziwe arcydzieło.

ocenił(a) film na 9
Krzysiu011089

właśnie przez przypadek usuneł Most i kurka musze poczekac 2 dni gdy tylko sciągne:pp

ocenił(a) film na 10
Melanzek

Najlepiej walnąć sobie na DVD - świetna jakość obrazu, do wyboru dubbing lub napisy, dodatki(materiał z planu, teledysk AnnySophii, zwiastuny). Na ten film naprawdę warto wydać nieco grosza.

Krzysiu011089

a ja sciagnęłam i mam świetny obraz :)

Violettelle

a wgl to widze że krzysiu sie na pamięc wszystkich kwestii chyba nauczył

ocenił(a) film na 10
Violettelle

Bez przesady. Ale widziałem film kilka razy i niektóre kwestie już wryły mi się w pamięć.

ocenił(a) film na 9
Krzysiu011089

i bardzo mu dziekuje że mi napisał bo teraz nie mam filmu a tak to bym sobie sam spisał z filmu:p
ja mam problemy jeszcze z kodekami bo ściągniety mam ale nie moge otworzyć:p

ocenił(a) film na 10
Melanzek

Dzięki, że na coś się przydałem.

Pozdrawiam