Bardzo mi się podobała Pani która nadzorowała to przedsięwzięcie. Widać, że to osoba pełna empatii, pozbawiona zawiści wobec atrakcyjnych kobiet. Postawa rzadko widywana
tylko że do konkursu Miss International biorą lalki barbie któr są przerobione i mają sztuczne usta,nos,cycki i jak najwięcej w sobie botoksu
nie powinno się brać pustych lasek do konkursów miss świata bo większość z nich robi karierę przez łóżo
Czyżby Pani nie wzięli stąd ten żal?
Proponuję zorganizować własny konkurs na Pani zasadach.
ja jestem inteligentna i nie muszę mieć sztucznych rzęs,cycków,ust i blond tlenionych włosów by zaistnieć,bo liczy się co człowiek ma w głowie a nie pusty i sztuczny wygląd i żal mi tych wszystkich pseudo gwiazdek wyglądających jak kolejna DODA która umie robić tylko lodA:D
Zabawne jest to, że najbardziej dystansują się od takich konkursów Panie których nikt nigdy do nich nie zapraszał.
No Pani już pokazała co ma w głowie.
To pewnie zasługa obejrzenia owego dokumentu, który tak rozwinął Panią intelektualnie :-)
Obejrzałam z ciekawości ale teraz żałuję że zmarnowałam tylko na niego czas i kiedyś te plastiki się rozpadną i rozsypią na kawałki i już nie pomoże silikon,tatuaże,powiększone usta czy pośladki i nikt takich pustych bab nie chcę chyba że pod latarnie na raz i powinni wszystkie te plastiki spalić na stosie bo śmiecie trzeba utylizować
Teraz dopiero widać jaka zawiść i frustracja Panią przepełnia by życzyć nieznajomym osobom śmierci na stosie. Trzeba mieć nieźle nasrane we łbie. Musiała Panią jakaś nieźle skrzywdzić kiedyś. One rzadko kiedy są samotne, co nie oznacza że są takie szczęśliwe w swoich związkach
pedofile w sutannach pislandia i dziwki z miss poloni zasługuja na spalenie na stosie bo smieci trzeba utylizowac:D
Porównywanie ciężkiego przestępstwa z braniem udziału w konkursach Miss Polonia czy korzystaniem z zabiegów medycyny estetycznej świadczy, że ma Pani nie po kolei w głowie.
Tyle że mówienie takich rzeczy świadczy o tym, że Pani nie myśli bądź jest sfrustrowaną psychopatką.
Nikomu nic złego nie zrobiły. Popełniły w życiu parę błędów, być może wywodzą się z toksycznych domów, podjęły decyzje jakie podjęły i wyczekują drugiej szansy od losu. Łatwo oceniać po pozorach, łatwo krytykować, ale aby widocznie Pani kogoś zrozumiała, to powinna przejść milę w czyichś butach. Pani okazuje kompletny brak zrozumienia, empatii i szacunku. Tacy ludzie przerażają, zwłaszcza, gdy mają 90 w nicku (co sugeruje, że jest już Pani po 30 i o życiu powinna Pani wiedzieć nieco więcej niż nastolatka, na którą Pani się ze swoimi ocenami kreuje, bo tylko ludzie niedojrzali widzą świat w ten sam sposób.
ale która inteligentna kobieta robi sobie multum operacji plastycznych by wystąpić w konkursie MISS?Lepiej by się wzięły za robienie kariery,pracę,a nie tylko siedzenie na portalach i cykanie fotek a są tak plastikowe i sztuczne,że nikt ich nie ruszy nawet kijem:Dprzeszłam wiele w życiu i jestem dojrzała,odpowiedzialna za swe czyny i przede wszystkim myślę mądrze,a nie by być chodzącym plastikiem jakich pełno w Polsce lub matką polką która wydaje 500 plus na narkotyki i alkohol,a dzieci i tak nie mają co jeść i swojego pokoju,bo najlepiej jak uczy pislandia by być chodzącym inkubatorem i rodzić durne bachory,siedzieć w domu i żyć z zasiłków,a inteligetna kobieta będzie robiła wszystko by zmienić Polske na lepsze by była legalna aborcja,kara śmierci,by zlikwidowano wszelkie pusy bo na ch to komu bo nierobów nikt nie będzie utrzymywał ani pedofilów w sutannach w KK bo każda religia to wymysł mediów i to maszynka do napędzania kasy i gwałcenia dzieci przez księży gdzie nie ponoszą za to żadnej kary a zostają przeniesieni na inną parafie
Na pierwszy rzut oka widać, że nadzorczyni jest "butchem", czyli męską lesbijką, wobec czego nie ma w sobie zawiści wobec podopiecznych. Co do empatii... Ta producencka parka wykorzystała i zmanipulowała kobiety, które wyczekują swojej wielkiej szansy, otwarcia jakichś drzwi do kariery.