PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=591300}

Milf

2010
3,7 387  ocen
3,7 10 1 387
Milf
powrót do forum filmu Milf

milf 3/10

ocenił(a) film na 3

slabizna, typowy pseudo-american-pie filmik amerykanski z zycia studentow. Niektorzy nazywaja to komedia erotyczna ale ja nie nazywalbym tak tego filmu. Obecnie, w wiekszosci produkcji golizna to miejsce pierwsze a tematyka seksu jest wszechobecna. Po prostu komedia z nizszej polki. Raz jeden sie usmialem, w momencie, gdy Murphy wyobrazal sobie rodzine i swojego kumpla jako pasierba....jedyny dobry moment. Nic wiecej. Czy warto obejrzec....ja osobiscie zaluje.

dabram17

witam cudownych krytyków i znawców kina i smaku najpiękniejszych emocji wywołanych obrazem. :D. a teraz mam do ciebie pytanko... czy jesteś prawiczkiem?

ocenił(a) film na 3
jpy193

hmmm....pytanie jest trudne, bo jestem w takim wieku ze moge juz nie pamietac czy bylem prawiczkiem czy sie nim stalem pozniej. Gdy odkryje prawde, zdecydowanie podziele sie z toba odpowiedzia. A teraz ja mam do ciebie pytanko ... czy jestes jestes pewny ze jakakolwiek moja odpowiedz usatysfakcjonuje cie na tyle, ze bedziesz w koncu mogl zasnac spokojnie ... na wieki wiekow....amen.

dabram17

aha.. czyli mam doczynienia z dojrzałym krytykiem :). po prostu jak myślę przed snem o krytykach filmowych to czuję się jakbym myślał o geniuszu Chopina... taka to wzniosła internetowa misja... być krytykiem :D.

dabram17

Dla mnie ten film również to nic specjalnego, momenty śmieszne można wyliczyć na palcach jednej ręki. Dla mnie to była strata czasu.

ocenił(a) film na 1
mat2040

Jestem głupszy o to co widziałem w tym "Filmie", bo jak dla mnie powinni spalić wszystkie dowody istnienia tego zlepku nieciekawych scen.

Pozdro dla wielbiciela prawiczków