Byłam na premierze, fajny film, wreszcie inteligentna komedia romantyczna. Olga Bołądź wspaniała. Sceny miłosne bardzo wzruszające. Maria Sadowska to utalentowana reżyserka!
Renata
Marysia kojarzy się z poważnymi tematami, jej muzyka i film - Dzień kobiet - rewelacyjny,a le trudny , a tu miła lekka odmiana. super
To prawda, Udało jej sie przemycić kilka ważnych tematów kobiecych, ale nie w takiej ciezkiej konwencji jak w Dniu kobiet. Dla mnie całosc na plus.
Dla mnie udana komedia, super na wyjście z facetem albo psiapsułą, Chemia miedzy aktorami na duzy plus
Film faktycznie dobry, cieszę sie, ze reżyserka i w takiej konwencji pamiętała o kobietach i ładnie podkreśliła pewne rzeczy. Warto zobaczyc.
Ja już byłam. Wrażenia na plus :DD Było zabawnie! Uśmiałam się. Obsada fajna, wszyscy znani. Przy takim filmie można się zluzować
Warto, warto. Fajnie spędzony czas. Humor, fabuła, obsada, muzyka-nie ma się zbytnio do czego doczepić. Trzeba też zwrócić uwagę, że jest to komedia romantyczna i też tak ją oceniać ;)
Dodam na wstępie że prawie nigdy nie oglądam komedii romantycznych a o filmie mogę powiedzieć tyle:
Jest naprawdę sporo zabawnych momentów i po prostu przyjemnie się to ogląda
Jest genialna chemia pomiędzy parą głównych aktorów co idzie w parze z tym że generalnie świetnie zagrali tak jak zresztą i inni aktorzy