PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=874560}
5,1 3,0 tys. ocen
5,1 10 1 2954
3,3 7 krytyków
Miłość na pierwszą stronę
powrót do forum filmu Miłość na pierwszą stronę

Byłam na premierze, fajny film, wreszcie inteligentna komedia romantyczna. Olga Bołądź wspaniała. Sceny miłosne bardzo wzruszające. Maria Sadowska to utalentowana reżyserka!
Renata

renatapawlowska

Marysia kojarzy się z poważnymi tematami, jej muzyka i film - Dzień kobiet - rewelacyjny,a le trudny , a tu miła lekka odmiana. super

renatapawlowska

To prawda, Udało jej sie przemycić kilka ważnych tematów kobiecych, ale nie w takiej ciezkiej konwencji jak w Dniu kobiet. Dla mnie całosc na plus.

renatapawlowska

Tez byłam! Nie jestem fanką polskich filmów, ale ta komedia jest bardzo przyjemna i lekka :P

renatapawlowska

Jak na polską komedię, wyszło całkiem dobrze!

renatapawlowska

Też się wzruszyłam na scenach miłosnych ;)

renatapawlowska

Dobra komedia romantyczna, nie infantylna, z przekazem jak na Marysie Sadowska przystało:)

ocenił(a) film na 8
magdabol

Dla mnie udana komedia, super na wyjście z facetem albo psiapsułą, Chemia miedzy aktorami na duzy plus

ocenił(a) film na 9
renatapawlowska

Film faktycznie dobry, cieszę sie, ze reżyserka i w takiej konwencji pamiętała o kobietach i ładnie podkreśliła pewne rzeczy. Warto zobaczyc.

Karolina_ome

Ja już byłam. Wrażenia na plus :DD Było zabawnie! Uśmiałam się. Obsada fajna, wszyscy znani. Przy takim filmie można się zluzować

ocenił(a) film na 8
renatapawlowska

Warto, warto. Fajnie spędzony czas. Humor, fabuła, obsada, muzyka-nie ma się zbytnio do czego doczepić. Trzeba też zwrócić uwagę, że jest to komedia romantyczna i też tak ją oceniać ;)

renatapawlowska

Dodam na wstępie że prawie nigdy nie oglądam komedii romantycznych a o filmie mogę powiedzieć tyle:

Jest naprawdę sporo zabawnych momentów i po prostu przyjemnie się to ogląda
Jest genialna chemia pomiędzy parą głównych aktorów co idzie w parze z tym że generalnie świetnie zagrali tak jak zresztą i inni aktorzy

ocenił(a) film na 1
renatapawlowska

Tylko młot może myśleć, że ten gniot jest inteligentny.