Czy będzie to film przełomowy w kinematografii? Czy inni zaczną robić coś w tym stylu? Metallica zapoczątkowała styl muzyczny jakim jest trash metal i inni poszli w ich ślady. Czy w kinie zdobędą podobny sukces, czy będą prekursorami po raz kolejny?
Wytłumaczcie to gościowi w tym temacie.
http://www.filmweb.pl/film/Metallica%3A+Through+the+Never-2013-678631/discussion /Moja+kr%C3%B3tka+recenzja,2318290
Ja sądzę, że on ma rację, dla mnie taki film to miłe spędzenie 90-120 minut, fajnie by było, gdyby AC/DC i Sabaton poszedł w ślady Metalliki, wtedy to będę wniebowzięty ;).
chyba cosik Ci się pomyliło! heh ja osobiscie jestem tuz przed obejrzeniem tego filmu z sentymentu do lat dziecinstwa gdy jarałem sie Metallica i ich wczesnymi albumami im wiecej lat mineło tym bardziej przestali byc zespołem a czysta komercjalizacja niestety i po tylu latach czekania nastepcy ..And Justice For All nie doczekalismy sie niczego poza coraz to gorszymi albumami które na chwile obecna sa beznadziejne a nagrywanie filmu jest juz poprostu smiechu warte, oni poprostu nie maja co robic z pieniędzmi i szastaja na prawo i lewo na byle jakie produkcje no i ok przyznam racje że te całe Big 4 jest zajebistym koncertem naprawde wartym kupienia i obejrzenia ale poza tym to samo dno a albumy takie jak St.Anger i te całe Lulu to juz jest porażka nad porażke. ogulnie rzecz biorąc nie spodziewam sie niczego poza w miarę dobrą grą DeHaana vo młody wyrabia sie na całkiem niezłego aktora! :)
p.s. o własnie mi sie przpomniał taki filmik co to kolesie jada na koncert KISS i ale maja problem z dostaniem wejsciówek ns koncert to było naprawde coś wartego obejrzenia choc wątpie że M/T/N. bedzie podobny heh pozdro dla FILMWEB maniaków!