PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678631}
7,3 9,6 tys. ocen
7,3 10 1 9634
6,0 5 krytyków
Metallica: Through the Never
powrót do forum filmu Metallica: Through the Never

Przełom

ocenił(a) film na 10

Czy będzie to film przełomowy w kinematografii? Czy inni zaczną robić coś w tym stylu? Metallica zapoczątkowała styl muzyczny jakim jest trash metal i inni poszli w ich ślady. Czy w kinie zdobędą podobny sukces, czy będą prekursorami po raz kolejny?

3ricardo

proszę wyjść z internetów.

3ricardo

Wystarczy ci już internetu na dziś.

ocenił(a) film na 10
Apiseq

thrash*

ShikakunFun

Dokładnie tak. Pojęcia "trash" używają osoby kompletnie niezorientowane w temacie ;)

ocenił(a) film na 6
misiarysia

Wytłumaczcie to gościowi w tym temacie.

http://www.filmweb.pl/film/Metallica%3A+Through+the+Never-2013-678631/discussion /Moja+kr%C3%B3tka+recenzja,2318290

AcidDrinker93

I co, mamy iść do tamtego wątku i na niego nakrzyczeć, bo sam nie dajesz rady go przekonać?

ocenił(a) film na 6
misiarysia

Tag. :v

ocenił(a) film na 6
misiarysia

Zmasakrujcie go jak Korwin lewaków. :v

AcidDrinker93

Już biegnę. Poczekaj, rozpędzę się tylko.

użytkownik usunięty
3ricardo

Co ty jarasz ?

3ricardo

not sure
trolling or just stupid -.-

ocenił(a) film na 10
3ricardo

Fakt, może już czas odstawić te dziwne lekarstwa...

3ricardo

Jaki przełom? Chyba taki że to koncert w 3D...

lordi222

Scorpionsi wydali Live in 3D w tamtym roku, więc też nie.

excubitor

a U2 jeszcze wcześniej

3ricardo

fabuła w tym filmie jest tak potrzebna jak w produkcjach XXX

3ricardo

Ja sądzę, że on ma rację, dla mnie taki film to miłe spędzenie 90-120 minut, fajnie by było, gdyby AC/DC i Sabaton poszedł w ślady Metalliki, wtedy to będę wniebowzięty ;).

ocenił(a) film na 4
3ricardo

chyba cosik Ci się pomyliło! heh ja osobiscie jestem tuz przed obejrzeniem tego filmu z sentymentu do lat dziecinstwa gdy jarałem sie Metallica i ich wczesnymi albumami im wiecej lat mineło tym bardziej przestali byc zespołem a czysta komercjalizacja niestety i po tylu latach czekania nastepcy ..And Justice For All nie doczekalismy sie niczego poza coraz to gorszymi albumami które na chwile obecna sa beznadziejne a nagrywanie filmu jest juz poprostu smiechu warte, oni poprostu nie maja co robic z pieniędzmi i szastaja na prawo i lewo na byle jakie produkcje no i ok przyznam racje że te całe Big 4 jest zajebistym koncertem naprawde wartym kupienia i obejrzenia ale poza tym to samo dno a albumy takie jak St.Anger i te całe Lulu to juz jest porażka nad porażke. ogulnie rzecz biorąc nie spodziewam sie niczego poza w miarę dobrą grą DeHaana vo młody wyrabia sie na całkiem niezłego aktora! :)
p.s. o własnie mi sie przpomniał taki filmik co to kolesie jada na koncert KISS i ale maja problem z dostaniem wejsciówek ns koncert to było naprawde coś wartego obejrzenia choc wątpie że M/T/N. bedzie podobny heh pozdro dla FILMWEB maniaków!