Ten film to jakies nieporozumienie. Nudny,ciągnie sie jak moda na sukces. Co w nim jest drastycznego? Martwa dziewczyna w beczce? Ludzie,wy chyba jeszcze drstycznych scenc nie widzieliście skoro takie ,,nic,, was przeraża. Dla mnie oglądanie tego chłamu to szkoda czasu. Nie polecam.
W pełni się zgodzę, nic a nic mnie nie przeraziło w tym filmie. Totalne dno i rozczarowanie. Może jedynie fabuła się ratuje, bo niesie jakieś 'przesłanie' dla dziewcząt, ale nic poza tym.
Drastyczność tego filmu odczują dziewczyny, do których jest on bezpośrednio skierowany, czyli do równolatek jego bohaterek.
Strach pomyśleć w jakim świecie żyjesz, skoro takie obrazy nie robią na Tobie żadnego wrażenia... Ewentualnie może nie ma w Tobie empatii, ale to też niezbyt dobrze.
i już po filmie, bo koles nie potrafi napisać, spojler nie? tylko wołami zdradza treść filmu.
Film jest drastyczny,ponieważ bardzo mozliwy i na czasie. Faceci tego nie zrozumieja, predzej Matki i nastolatki.
Jedynym plusem filmu był realistycznie pokazany idiotyzm amerykańskich nastolatek i ukazanie wszechobecności różnych psycholi czyhających na nie. Mimo tego "przesłania" gniot nad gniotami, o dobrym aktorstwie nawet nie wspominając. Strata czasu.
Wydaje mi się, że nie dziewczyna w beczce miała nas przerazić tylko na przykład: bezmyślne i bezpruderyjne zachowanie trzynastolatek, jak potrafią być wyprane z uczuć i emocji, na deser matka udająca, że nie widzi jak jej gach gwałci dziewięcioletnią córkę a do tego jeszcze zboczony sadysta i morderca, który nie ma żadnych skrupułów, nie zna litości, znęca się, gwałci i zabija. Myślę, że takie rzeczy miały nas przerazić. Życie miało nas przerazić.
Ty jesteś najwyraźniej twardym zawodnikiem, facetem z jajami i takie byle gnioty nie są w stanie Tobą wstrząsnąć.
Ciekawa jestem czy jak byś w chwili oglądania tego filmu posiadał na stanie trzynastoletnią córkę to oceniłbyś go pod ciutkę innym kątem ...