PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628}

Matrix

The Matrix
1999
7,6 850 tys. ocen
7,6 10 1 850431
8,0 86 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

http://www.dailymotion.pl/video/xbg26p_the-matrix-3d-trailer_shortfilms

Oby to nie był fake, już wcześniej czytałem, że pokazany był ten trailer w kinie i zaczynał się jak trailer Avatara, więc pasuje.

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Jesus Christ superstar! To aż zbyt piękne aby było prawdziwe! :D

Myślę, że w Polsce zainteresowanie flmem również byłoby spore. Ja bym z chęcią obejrzał TEN film w IMAXie i w trójwymiarze, jak i zresztą całą TĘ trylogię, a ja do kina chodzę dosyć rzadko. Nie wyobrażam sobie, aby do nas nie trafił, gdyby ta informacja okazała się prawdziwa. :D

ocenił(a) film na 9
Khaosth

Ten film jest wręcz stworzony do 3D. Uchylanie sie przed pociskami, walka treningowa Neo z Morfeuszem czy popisowa strzelanina w holu powinny być rozkoszą dla oczu i uszu.
Na dobrze zrealizowane wgniatające w ziemię efekty 3d z matrix 1 poszedłbym do kina nawet kilka razy :)

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Trailer wygląda przekonująco. Mam nadzieję, że to prawda, bo już się napaliłem na mój ulubiony film w 3D.

plawecki_michal

ja w sumie z trailera nie widze żadnej różnicy

5476

eee bez rewelacji, pewnie zwykly trailer przerobiony jakimś prostym rogramem do 3D, to idze łatwo zrobić wystarczy google ;p

ascorp

ehhh... trailer jest w 2D, to chyba oczywiste, on tylko informuje o filmie 3D.

Jak oglądacie zwiastuny nowych filmów 3D na youtube, to są one 3D?

"zwykly trailer przerobiony jakimś prostym rogramem do 3D, to idze łatwo zrobić wystarczy google"

BZDURA. Nie da się "łatwo przerobić", bo do tego trzeba wykreować od nowa trójwymiarowe sceny - mozolna i bardzo długa praca. Żaden programik ci tego sam nie zrobi. Nie bez powodu koszt konwersji filmu waha się w przedziale 8-15 mln $. Trwa to zwykle ponad rok.

Kazioo

Swoją drogą też trzeba być człowiekiem wielkiej wiary (żeby zabrzmieć poprawnie politycznie) by skakać z radości na widok trailera niezapowiedzianej konwersji. Sam filmik też nie zachwyca, choć jak na amatorski montaż - wyższe stany średnie. ;)

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Już wcześniej słyszałem, że różni producenci planują wydawać swoje hity w 3D, w tym twórcy Matrixa! Jeśli to prawda to na 100% wybiorę do kina! Na pewno! Uwielbiam ten film! Całą trylogię :D

ocenił(a) film na 10
pita_paka

już wcześniej o tym słyszałam...nie przegapię! ;)

ocenił(a) film na 10
Biedronka

ja również na 100% poszedłbym do kina :)

tm09k8

i ja również!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD