film super i super tez piosenka chyba przewodnia tego filmu. spiewaja ja w samochodzie, potem wyglupiajac sie w domu, no i na koncu....
wiecie moze jaki ma tytul??
Hejka, a nie wiecie może jak się nazywa ten chłopak co udawał chłopaka Anny? Ten taki słodziutki z kitką przy rowerze:)
Przecież tytuł został podany dwa posty wyżej... Tak na marginesie tą piosenkę pierwszy raz usłyszałem w filmie: "Tytani" z Denzelem Washingtonem ;)
Przecież tytuł został podany dwa posty wyżej... Tak na marginesie tą piosenkę pierwszy raz usłyszałem w filmie: "Tytani" z Denzelem Washingtonem ;)
Hej. Wie ktoś może, czy utwór przed/na początku sceny, gdy Julię Roberts wywalają z pracy (właściwie sama
odchodzi...) jest skomponowany na potrzeby filmu, czy to utwor z zewnatrz? Taki krotki instrumentalny
(skrzypeczki i takie tam:)), żywy... A jesli ktos zna tytul to w ogole super:)
Wiecie co a ja sie popłakałam.....chyba żaden film jak do tej pory tak mnie nie wzruszył. Na prawde świetny. A co muzyki, i tego kolesia z kitką to się zgadzam. Muzyka rewelacyjna, a koles ..yhm przystojny :)
Jeśli ten film cię wzruszył tak, to proponuję ci obejrzeć "Marley and me" ... rzadko się wzruszam na filmach, czasem łza sie zakręci ale na Marley'u ryczałam przez ostatnie 10 minut filmu. A co do "Mamuśki" i muzyki.. bomba. Duet Roberts & Sarandonbardzo przyopadł mi do gustu, a muzyka idealnie wkomponowana:)