6,0 100 tys. ocen
6,0 10 1 99835
5,8 29 krytyków
Magic Mike
powrót do forum filmu Magic Mike

Marny kicz, gdybym mogla to podalabym ich wszystkich do sadu za kradziesz mojego cennego czasu. Czy ktos moze mi powiedziec o co w tym filmie chodzilo? Jakas konkluzja ? glebsza mysl? Sensowne podsumowanie ????!!!!! Nie moge uwierzyc, ze ktos pozwolil na wypuszczenie tego na rynek

krakatuka

Film: Magic Mike
Średnia ocena 8 znajomych: 8.5
Reakcja po obejrzeniu: WTF?
Nie rozumiem jak można tak wysoko ocenić ten "film". żadnej fabuły, żadnej! Film o niczym. Inaczej nie da się tego określić. Prawie dwie godziny, które poświęciłam na ten film uważam definitywnie za zmarnowane.

ocenił(a) film na 2
nawalona

dokładnie... się zgodzę choć nie obejrzałam filmu do końca..lecz zaledwie 20 minut ,teraz uważam że intuicja mnie nie zawiodła...strata czasu.

EnATkA

Robiłam dwa podejścia do tego filmu, za pierwszym razem wymiękłam po 30 minutach, ale jako że uwielbiam Petyffera obejrzałam dla niego do końca, większego życiowego błędu dawno nie popełniła.

ocenił(a) film na 3
EnATkA

ja chyba z godzine stracilam potem doszlam do wniosku ze jest to taki zal i nuda ze nawet nie zauwazylam w ktorym momencie zaczelam ignorowac film i robic cos innego. ale wylaczylam wkoncu bo te ich bansy na parkiecie byly nie do zniesienia ;/ wgl o czym byl film ten i czy to byl film czy jakis wstepny projekt filmu ;o wtf

użytkownik usunięty
krakatuka

No dokładnie, nie wiem o co tyle krzyku!? Że co? Że gołe klaty? Litości! To taka trochę desperacja moim zdaniem. Zgodzę się, że Channing fajnie się rusza, ale to było wiadome już w Step Up... A Matta Bomera uwielbiam, szczególnie w "White Collar", tutaj natomiast to była jakaś żenada!!! Strata czasu, zgadzam się z Tobą w 100%!

Ciesze sie, ze nie jestem jedyna, ktora tak sadzi. Byl to kiczowaty film dla gejow. No, ale dobra ktos moze mi podsunac jakas dobra komedie na ten weekend? :)

krakatuka

film dla gejów???!!!!dlaczego dla gejów???
to film Stirptiz z Demi Moore jest dla lesbijek????
nie rozumiem.jak goła laska na scenie kręci tyłkiem to film jest klasyką a jak facet to.....zniewieściały,gej itp.brak słów!

anulka8181

No dosłownie, zgadzam sie z Tobą :P
Jeśli osoba z cennym czasem lubi grubych, nieogolonych , spoconych samców to prosze bardzo.
Ja wolę zadbanych , gibkich z pięknym ciałkiem;p
ciaooo;p

ocenił(a) film na 6
BloodyMaja

Myślę że jak każda z nas;p
ale mimo wszystko wole oglądać zdjęcia z filmu bo zadbanych gibkich z pięknym ciałem tam nie brakuje ;)
sam film jak dla mnie to pomyłka i dalej nie mogę uwierzyć, że Tatum, Pettyfer czy McConaughey zdecydowali się na takie wygibasy. Tak właściwie to nawet nie wiem jak to nazwać, nadal jestem w ciężkim szoku a za mną dopiero 38 min filmu więc myślę, że o czymś to musi świadczyć.

BloodyMaja

grubi, nieogoloni, spoceni? haha, nie trzeba być fanem spoconych oblechów przed telewizorem, żeby nie lubić pomarańczowych kenów. Ogolony? Może być, ale pomarańczowy i do tego stringi w komplecie? :ONie, dzięki. Mnie nie kręcą wygibasy w tym filmie. Więcej seksu bym w Panach dostrzegła gdyby zatrzymali portki i wykazali się intelektem! A jeśli chodzi o gołą klatę- kto jej nie lubi ;)
Zmusiłam się obejrzenia Magic Mike'a , bo liczyłam na to, że może się przekonam do striptizerów, ale się nie udało.

ocenił(a) film na 2
BloodyMaja

hmm .Goła klata ? tak! ale facet w stringach ? Mówie stanowczo nie!!! wole bardziej takich macho a nie spalonych solarem pedałko kenów Bye...Zresztą nie muszę oglądać w tv żeby się na gołą klatę napatrzeć ..

krakatuka

Ktos kto ma cenny czas, a co za tym idzie nie ma go za wiele, nie siedzi na filmwebie i nie wypisuje komentarzy :D
A tak na powaznie to zupelnie sie z Toba zgadzam :)

ocenił(a) film na 5
krakatuka

też z trudem przebrnęłam i też nie mam pojęcia o czym to było -.-' obejrzałam z nudów, ale szczerze chyba wolałabym siedzieć i gapić się w sufit niż podziwiać film bez żadnego sensu i fabuły!! Czekałam aż coś się wydarzy, rozkręci, a tu nagle film się skończył :P

ocenił(a) film na 9
krakatuka

zgadzam się w 100 %, obejrzałam pierwsze 40 min i wyłączyłam bo mnie znudziło. nastepnego dnia stwierdziłam że obejrzę ten film do końca [bo może MOŻE coś się ciekawego wydarzy] i straciłam tylko czas. serio, nie rozumiem jak ten film 'dostał się' do kin. po trailerze spodziewałam się czegoś lepszego a tu takie gówno za przeproszeniem -,-

ocenił(a) film na 2
nita15b

POzdrawiam Maja i Anulka PFF.. jak macie w domu starych capów nieogolonych to niedziwne ,że się tak podniecacie...

EnATkA

w przeciwieństwie do ciebie nie mam starego capa, nie mam żadnego... w domu :P