A mnie ten film nie urzekł ale miłosiernie znudził Będę szczery nic mnie nie w tym filmie nie urzekło Dla mnie te efekty to miernota i sama historia jest mierna .I mi ktoś napisze że jestem debil nie znam się kinie fantasy i może ma racje bo sam się na tym zastawiam ale ja ten film mogę ocenić tylko 1/10
Piekny wizualnie, ale potwornie nudny. 4/10 za stronę wizualną i małą Alexandrię. Reszta - niestety nie moja bajka, szczególnie 120minutowa.
Może to kwestia dojrzałości, ale jeśli taki film uznajecie za nudny, to znaczy, że zjadły was filmy fantasy będące o niczym lub naszpikowane wszystkimi motywami fantastycznymi od smoków zaczynając na kosmosie kończąc. Ten jest z pewnością typowa baśnią. Piękną baśnią.
Zgadzam się, film niesamowity i nietuzinkowy. Nie wiem czego oczekiwał ten pan od efektów (może wybuchających statków kosmicznych?), ale dla mnie od strony wizualnej, jakby to ująć - BOMBA :) Piękne, onirystyczne obrazy...
moje gębokie wyrazy współczucia, żeś Panie Kinomanie85 musiał się tak niemiłosiernie wynudzić na tym filmie. Następnym razem proponuje wyjść z kina ew. wyłączyć podobne miernoctwo już po 5-10 minutach oglądania - pomaga - stosuję tą metodę od dobrych paru lat ;)
no offence ale troszku słaba prowokacja ;)
mnie osobiście film URZEKŁ - ale grube trzy dychy na karku, oldboy normalnie i głowa szwankuje ;)
10/10 z pełną odpowiedzialnością (ale tylko za siebie)