Nie warto.
Ten film to gejowski remake American History X . Fabuła nie wyszukana i prosta. Mianowicie: w imigranckiej dzielnicy Londynu, jeden z gangsterów postanawia zmienić swoje życie, widząc śmierć swojego przyjaciela, i postanawia uczciwie pracować. Udaje mu się to, ale jednocześnie zostaje gejem. Tymczasem jego młodszemu bratu imponuje gangsterskie życie, więc stara się być członkiem jednego z gangów. Starszy brat, zajęty zabawianiem się ze swoim kochankiem, próbuje nieudolnie mu w tym przeszkodzić.....
Przykro , że podobne filmy powstają. Zamiast ukazać wychodzenie z patologicznych środowisk, ten film promuje homoseksualizm.
Szkoda czasu, odradzam.
A ja polecam ten film darkman jest homofobem więc mu się coś nie podoba trzeba być otwartym na każde kino takie sytuacje mogą mieć miejsce w prawdziwym życiu wiec czemu by tego nie obejrzeć na ekranie zwłaszcza że film jest dobrze zrobiony nie wpycha widzowi nic na siłę a zwrot sytuacji w której "Rush" poznaje przyjaciela i rodzi się między nimi coś więcej uważam za intrygujący i ciekawy ten film pokazuje że europejskie kino jest bardzo dobre i różni się znacznie od tandety zazwyczaj Amerykańskiej moim skromnym zdaniem warto poświęcić czas na ten film mnie jest ciężko zadowolić zazwyczaj filmy oceniam na 1-4 ale ten jest po prostu dobry i daje mocne 7/10 i byłbym ciekawy twojej opinii po jego obejrzeniu.
pedalskie gówno. nie polecam. a do tego bardzo słaba reżyseria, wręcz tragiczna. film nie ma nic wspólnego z angielskimi dramatami typu dog pound czy zebra crossing.
pedalskie gówno??? jesteś nie tylko homofobem ale też zwykłym prostakiem... Znam kilku gejów i po Twojej wypowiedzi mogę stwierdzić, że nie dogadałbyś się z nimi... Za wysoki poziom dla Ciebie...
na szczęście nie mam zamiaru się z nimi dogadywać za to ty na pewno dogadujesz się nieźle. pozdrawiam.