Straszne może nie ale ten film powinien podziałać na żołądki większość widzów - jedyne co mi przychodzi do głowy. ;p Ja juz mam tak zrytą psychę, że jadłam przy tym filmie i oglądałam go nadal z dużą ciekawością. Chociaż w sumie to jest plus bo nie muszę się obawiać, że opluję monitor w zaskakujących czy obrzydliwych scenach xD Może wyjdę na psychiczną ale Ludzka Stonoga bardzo mi się podobała czego nie mogę powiedzieć o części deux :D
fakt, jeśli coś Cię łatwo obrzydza, to nie polecam. generalnie i głupi i ciekawy. mi się podobał, sama nie wiem czemu.
Nie jest straszny :)
Ja zawsze bałam się horrorów . Nawet tych banalnych ale ten mogłam sama obejrzeć i nic w nim takiego nie było. Nie ma w nich żadnych scen typu " z zaskoczenia" ani żadnego rozlewu krwi.
Ten film nie należy do horrorów lecz do filmów niszczących banie :D
Raczej obrzydliwy niż straszny,
jak ci nie przeszkadza jak ktoś dokonuje defakacji w drugą osobę i jak rozcina się skóre to nie ma się czego bać.
jEST straszne, a jak ktoś pisze, że to jest obrzydliwe, a nie straszne to zapomniał o swoim mózgu NAJPRAWDOPODOBNIEJ
Film jest obrzydliwy i mial za zadanie zniesmaczac widza i jak widze spelnia role fantastycznie.Wydaje mi sie ze strasznym,przerazajacym filmem mozna nazwac np filmy o wampirach lub potworach.A tu mamy do czynienia z takim ludzkim potworem ktory bulwersuje,zniesmacza,obrzydza ale z cala pewnoscia nie straszy no chyba ze swoja glupota.
Jeśli nie przeraża sytuacja w jakiej znaleźli się ci ludzie to odczuwam egoistyczną znieczulicę
owszem sytuacja z perspektywy tych ludzi jak najbardziej przerazajaca,ale ogolnie film to jedna wielka kupa.
dlaczego ten film to kupa??juz sam fakt tworzenia takiego dziela o czyms swiadczy,mianowicie,o tym ze powstal tylko dlatego aby zrobic kase,oparty na temacie ktory uderza w normalnego czlowieka,czyli na upadlaniu w najgorszy mozliwy sposob innego czlowieka,film nislobudzetowy,a jednak narobil zamieszania.Wtych czasach na gownie mozna naprawde zarobic.a mi wydaje sie ze sztuka jest zrobic film z przeslaniem ,nikogo nieobrazajacy,i nikomu nieuwlaczajacy,bez hektolitrow kalu i krwi ale w tych czasach to naprawde zadkosc.