PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25072
3,6 8 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

jeśli szukacie czegoś naprawdę szokującego to obejrzyjcie sobie lepiej ,,Srpski Film''. pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
marcino55555

Popieram. "Ludzka Stonoga" to bajeczka Dreamworks przy "Srpskim Filmie".

marcino55555

Również się zgadzam, a na dokładkę polecam Salo, czyli 120dni Sodomy (może nie aż tak mocny jak Srpski, ale ryje psychikę:) )

marcino55555

Srpski film słabizna jak dla mnie :D

horrorlady

słabizna? na mnie film wywarł ogromne wrażenie. byłem w szoku, ale podobał mi się - o to chodziło. jeśli dla Ciebie był słaby to polecam Ci ,,Snuff 102'' - moim zdaniem bardziej poryty film niż ,,Srpski..''. może widziałaś?

marcino55555

Nie widziałam Snuff 102, nie powiem że taka słabizna ten Srpski film ale w porównaniu z ludzką stonogą tak bo po stonodze to nie mogłam się skupić na normalnych rzeczach

horrorlady

no to polecam ,,Snuff 102''. daj znać kiedy będziesz oglądać. czekam na Twoje odczucia. tylko uwaga - to jest film dozwolony od 21 lat! pozdrawiam:-)

marcino55555

Nie mam 21 jeszcze hehe bym musiala czekać 2 lata jeszcze ale obejrze

marcino55555

Widząc po zwiastunie zastanawiam się czy to oglądać tak samo żałuje ze oglądalam martrys

horrorlady

To będzie gorsze niz ludzka stonoga po zwiastunie mam dość

horrorlady

nie wymiękaj:-)

użytkownik usunięty
marcino55555

Warto dodać że są dwie wersje "Srpskiego filmu" i oczywiście lepiej obejrzeć nieocenzurowaną."Snuff 102" też jest niezły, a od siebie mogę dodać wszystkie trzy części "August Underground", "Gurotesuku", "Slaughtered Vomit Dolls" i "Bijita Q", choć tak naprawdę tego typu filmów jest cała masa i do jutra bym ich nie wypisała.

widziałem ,,Gurotesuku'' - naprawdę solidna produkcja. no i ta końcówka... z resztą tytułów które wymieniłaś mam zamiar zapoznać się w ten weekend:-)
a tak ,,by the way'' - jaki jest Twój ulubiony film z takich klimatów?

użytkownik usunięty
marcino55555

Jeden ulubiony to ciężko powiedzieć, natomiast "August Underground's Mordum" chyba największe wrażenie na mnie wywarł bo dość dawno go oglądałam i wrył się na tyle w głowę, że potem te wszystkie srpskie filmy, cannibale holocausty i ludzkie stonogi już takiego dużego wrażenia nie robiły choć są mocne. Muszę jeszcze "Salo" nadrobić bo cały czas przekładałam na potem :) a Twój ulubiony?

też nie mam jednego ulubionego, ale pamiętam film od którego zaczęła się moja fascynacja horrorami. kiedyś jak miałem 8 albo 9 lat to na kanale HBO - w Halloween - leciał taki film ,,Kolobos''. pamiętam, że po jego obejrzeniu przez kilka dni nie mogłem dojść do siebie. te efekty krwi, ten klimat, morderstwa, tortury, wydłubywanie oczu i wszystko to w domu w którym nie było ucieczki... na tamte czasy to było coś naprawdę konkretnego.
dziś ten film wzbudzałby raczej śmiech ale to od niego się wszystko zaczęło.
no i jeszcze ,,Blair Witch Project'' - swego czasu byłem fanem tej historii (ale to daaawno było).

PS: czy mógłbym dodać Ciebie do znajomych? fajnie by było mieć kogoś kto tak samo lubi horrory:-)