Strasznie mi sie podobal. Plakal pare razy ale ja to tam zawsze placze na filmach :) haha bardzo ciekawy, i ogolnie swietnie sie ogladalo. Czy ktos zna podobne filmy, oczywiscie oprocz The Notebook, The Vow, Dear John itp. Dziekuje.
jeden dzien:). Jest jeszcze jeden z końca 2014 roku, ale sobie tytułu przypomnieć nie mogę :D
Może Safe Haven, About Time, The Time Traveler's Wife, A Lot Like Love, Endless Love, One Day
Też polecam "Jeden dzień", od razu pomyślałam o tym :) mi osobiście nawet bardziej się podobał niż ten
Zupełnie jak miłość - też historia miłosna rozciągnięta w czasie na kilka dobrych lat, kiedy to bohaterowie ciągle się mijają.
"Like Crazy" (bardziej podobne) i "Take This Waltz" (mniej podobne).
Przy czym Twoje "Notebook" i "Dear John" nie podobały mi się, więc nie wiem, czy możesz mi ufać :P Za to "The Vow" świetne.
zdecydowanie polecam trzy filmy których tytuły tu padły
"The Time Traveler's Wife" cudowny film
"A Lot Like Love" komedia romantyczna ale warto obejrzeć
"Great Expectation" ma swój urok i piękny soundtrack
mi od razu się skojarzył z 'jeden dzień', ale podobał mi się dużo dużo bardziej- w tamtym fabuła wydała mi sie bardziej naciągana, poza tym nie znoszę Hathaway ;)
Polecam "Dziewczyna i Chłopak, Wszystko na opak"
Bardzo mi się kojarzyło przez cały film. Opowiada o dziciach, właściwie młodych nastolatkach z sąsiedztwa. Najpierw ona zakochana przez całe życie nagle uświadamia sobie, ze on nie jest aż tyle wart, a ten powoli zaczyna cos do niej czuć i zauważać jak piękną ma duszę. Bardzo wciagajacy. Przypomina o tym jak wygląda niewinna milość w młodości